Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudjam, hogy nem csak azért van velem a barátom mert jól nézz ki a testem és csak le akar velem feküdni?
Figyelt kérdés
Fél éve vagyok együtt a párommal és még nem feküdtünk le egymással. Egyre gyakrabban van ilyen érzésem, hogy csak a testem miatt van velem. Milyen jelek utalnak erre??2010. nov. 9. 17:55
1/4 anonim válasza:
komolyan mondod? Szerinted ki az az eszetlen aki fél évet várna 1 menetért? Már 123x otthagyott volna eddig, ha csak a szexre kellettél volna neki! De ezt nekem kell megmondani, nem jöttél még rá?
2/4 anonim válasza:
Az előzőnek igaza van, mondjuk nem eszement az ilyen pasi, de ha csak le akart volna veled feküdni, már rég megunta volna fél év alatt.
3/4 anonim válasza:
Egyet értek az előző válaszolókkal. Amúgy hány évesek vagytok? Minden rendben van a kapcsolatotokkal? mit értessz "jó test" alatt?
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtatok! Igazatok van! Nekem még csak ő lesz az első és egy kicsit zavar, hogy minden második-harmadik mondata a sex körül forog. 18 éves vagyok, de ezenkívül minden jó. Neked?
2010. nov. 9. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!