Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ma jön át a barátom és leszere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma jön át a barátom és leszeretnék feküdni vele?

Figyelt kérdés
18 vagyok barátom 22.Ma átjön hozzám,és hát leszeretnék feküdni vele.Én még szűz vagyok.Nagyon szép estét szeretnék,de eddig lusta voltam leugrani a boltba.Mit vegyek az estéhez?Én gyertyára borra meg masszázs olajra gondoltam.Adnátok még ötleteket?Nem valami jó a fantáziám.
2011. máj. 3. 20:20
 1/10 A kérdező kommentje:
+ nektek milyen volt az első szex?Nagyon fájt?Mire készüljek?
2011. máj. 3. 20:21
 2/10 anonim ***** válasza:

hát gondolom a barátod már tapasztaltabb de attól még fájhat ez igazából személy függő

sztem ezek jók :) óvszert ő vesz ? :)

mióta vagytok együtt ?

2011. máj. 3. 20:25
 3/10 anonim ***** válasza:
90%

nemkell ide gyertya meg iylnek, az ódivatú...

csinálj rendet, rendeljetek pizzát, vagy várd vacsival, nézzetek meg vmi jó kis romatikus filmet, és aztán GO :P

hagyd hogy vezessen, ill irányítson, ne csinálj semmi extrát, csak jelezd hogy mikor jó meg stb, mikor fáj.

ha fáj és nemszeretnéd mond meg neki, mert ha nem teszed, és csináljátok miközbe rosz érzés, egy életre rosz emlék marad

2011. máj. 3. 20:26
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekem nem fájt kifejezetten de nem volt kellemes, szal sztem használjatok elsőre síkosítót...meg utána is, ha tetszik ;) Amúgy az első nem volt nagy szám nekem, de nyilván te is izgulni fogsz, ami azért tönkre teszi kicsit a dolgot, de holnap is lesz nap, nem igaz? :P
2011. máj. 3. 20:27
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a gyertya bőven elég :) legyen rajtad valami szexi fehérnemű :) egyébként én 6 napja vesztettem el, és nekem csak az első behatolás fájt, de ki lehetett bírni. Sokkal jobban fájt volna, ha a barátom nem tágít előtte 3 ujjal. Sztem téged is tágítson ki előtte és akkor nem fog fájni :) sok sikert hozzá :) szép estét!
2011. máj. 3. 20:28
 6/10 A kérdező kommentje:
egy éve és két hónapja vagyunk együtt.Én veszem a gumit mivel ő nem tudja mit tervezek.:D
2011. máj. 3. 20:47
 7/10 anonim ***** válasza:

Hát nemtom mennyire jó ötlet, hogy te veszed, tudod milyet használ, mi jó neki?

egyébként szerintem egy kicsit történjen spontánabbul a dolog, pl filmezés közben estek egymásnak és utána hálószoba ne úgy hogy nah ott vagyunk és akkor rajta...

A fájdalom meg te ismered a tested, mennyire vagy tág alul, ha nem vagy az, akkor fájni fog, de kibírható.

2011. máj. 3. 21:05
 8/10 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam én is.A méretét tudom,az ilyeneket már átbeszéltük...ha majd arra kerül a sor.:)
2011. máj. 3. 21:18
 9/10 R3al ***** válasza:
Nem szeretnél lefeküdni vele ! Ha már így kérdezed xDDD
2011. máj. 3. 21:37
 10/10 anonim ***** válasza:
Igen, szerintem le szeretnél feküldni vele.
2011. máj. 3. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!