Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan fejezzem ki a páromnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan fejezzem ki a páromnak, hogy már kezd zavarni, hogy lassan 2 éve mindig tőlem kér kölcsön, mert sosem marad neki a hó végén?

Figyelt kérdés

tegnap 19:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
8. Beszéld rá, hogy menjen ki külföldre dolgozni.
tegnap 22:07
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem lehúzás a kölcsönkérés, ha mindig visszafizeti.

Az, hogy te állod a kajáját már annál inkább. Azonban sok ember támogatja a párját azáltal, hogy a párja ingyen lakik nála. Fogd fel úgy, hogy te meg így támogatod, hogy a kaját biztosítod.

tegnap 22:10
 13/14 A kérdező kommentje:
9) fogalmam sincs. Nekem kb egy milkaval biztosan log mar. Szerintem meg semmi sem lett visszafizetve
tegnap 23:41
 14/14 anonim ***** válasza:

Akkor az nem kölcsön hanem lehúzás. Veszett fejsze nyele, azt a pénzt úgy sejtem te már nem látod viszont. Menekülj, mert csak többet fogsz bukni. Az ilyen mentalitás mindenhol red flag, ismerős, rokon, barát, kapcsolatban meg főképp, mert ott még inkább bevakíthat az érzelem, vagy a manipuláció.

Vagy ha nem akarsz mindent eldobni, akkor fékezd be azonnal a további kölcsönöket! Tényleg a te érdekedben mondom ezt.

ma 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!