Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem először fordul elő ez az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem először fordul elő ez az eset, nem tudom mit tegyek, szerintetek?

Figyelt kérdés
Párom már több mint egy éve nehéz helyzetben van. Egy évig nem dolgozott, majd lett egy csomó tartozása, fel is mondták az albérletét. Nekem meg egy haveromnak köszönheti, hogy lett elég pénz egy új albira. Azóta van munkája, de nem tudja a tartozásokat visszafizetni. Nyáron én fizettem a közös utazás nagy részét, meg egyéb dolgokba is beszáltam. Azt az egyéb dolgot céges kölcsönből visszafizette, viszont most meg lekapcsolták a telefont, mert hónapok óta nem fizeti be a negyedmilkás tartozást. Most meg engem kér meg, hogy találjak ki valamit. Szülei hasonlóan gondolkodnak, nekik sincs pénzük, mondjuk nem értem hogy élhet valaki úgy, hogy nincs 1-2 milla félretett pénze. Most elvileg ha befizet egy százast, visszakapcsolják. De nekem ez már akkor is sok. Sajnálom persze h keveset keres és sok mindenre költ, de egy másfél éves kapcsolatban szerintem nem elvárás a közös számla.

szept. 10. 13:14
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
97%

"Sajnálom persze h keveset keres és sok mindenre költ"

Na itt bújt ki a szög a zsákból! Hogy sokat költ!

Aki keveset keres, az költsön is keveset. Lehet, hogy akkor is alig bírja fizetni a költségeit, de biztos sokkal kevesebb adóssága lesz, mintha sokat költene.

Ilyen alakot dobnék a fenébe.

Egyébként te a nő vagy a férfi vagy a kapcsolatban?

szept. 10. 13:25
 2/21 A kérdező kommentje:
Mindketten férfiak
szept. 10. 13:33
 3/21 anonim ***** válasza:
28%
Vele nem lehet együtt élni, mert lehúz anyagilag. Azért keresel, hogy eltartsd? Bocs, de bármennyire szereted, nem fogsz vele előre jutni az életben.
szept. 10. 13:34
 4/21 anonim ***** válasza:
Ja, mondjuk a lényegen ez nem változtat.
szept. 10. 13:34
 5/21 anonim ***** válasza:

2.

kik férfiak mindketten? nem te vagy az egyik ?

szept. 10. 13:39
 6/21 A kérdező kommentje:
De
szept. 10. 13:43
 7/21 anonim ***** válasza:
79%
7. A melegek párkapcsolata nem párkapcsolat???
szept. 10. 13:53
 8/21 anonim ***** válasza:
0%

Ha te kapsz két balos cipőt, azt lehet mondani egy pár cipőnek?

Mondjuk számügyileg lehet, csak semmire sem jó!

szept. 10. 13:56
 9/21 anonim ***** válasza:
Mire herdál?Szép ruhák, kábszi? Nem mindegy mert van amin lehet segíteni van amin nem.
szept. 10. 14:14
 10/21 A kérdező kommentje:
Albérlet, élelmiszer, számlák
szept. 10. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!