Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha nincs fizikai vonzalom, az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nincs fizikai vonzalom, az még kialakulhat?

Figyelt kérdés

Összejöttem egy sráccal 4 hónapja, akit nagyon szeretek. Régóta ismerem, jól megértjük egymást, lelkitársam, mindent tud rólam. A legjobb barátom évek óta. Még nem feküdtünk le. Egy problémám van, hogy nem vonzódom hozzá fizikailag. Ez később még változhat?

26/N

tegnap 10:19
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
41%
Milyen az az első blikk ? Arcra, testileg ronda az már megszólalás előtt látszik, hogy bottal se nyúlna hozzá, annyira nem jön be külsőre, belső már a kutyát nem érdekli
tegnap 12:26
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
10# Szerintem van különbség aközött, hogy jó ránézni valakire, vagy mindjárt azonnal beindulsz rá. Persze a kettő az egyben a legjobb, de vonzódni szexuálisan lehet olyan emberhez is aki egyáltalán nem a te zsánered meg lehet, hogy valaki bejön a szemednek és mégse mozgat meg, illetve kissé később alakul ki a kémia. Vannak olyan barátok akik évekig nem néznek egymásra "úgy" és amikor belezúgnak egymásba akkor tele a fejed piszkos gondolatokkal.
tegnap 12:29
 13/22 anonim ***** válasza:
*fejük
tegnap 12:30
 14/22 anonim ***** válasza:
50%
Ha össze tudtál vele jönni, akkor neked nem számít a vonzalom. Rengeteg ilyen ember van sőt az emberek többsége ilyen. Én ennek az ellentettje vagyok én azt el sem tudom képzelni.
tegnap 12:54
 15/22 anonim ***** válasza:
Nem, ilyesmi ennyi idő után már csak másik irányba változik.
tegnap 13:44
 16/22 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat…. Pedig őt képzelem el leendő férjemnek. A tenyerén hordoz, minden más dolog elé helyez.
tegnap 14:32
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Ja, tök jó, mikor egy nem vonzó csávó a tenyerén hordoz, de előbb-utóbb a szexhez is kell legyen gyomrod…
tegnap 14:41
 18/22 anonim ***** válasza:
Akkor neked sem számít a fizikai vonzalom, mint rengeteg más embernek. Így nem kell aggódnod emiatt
tegnap 14:56
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Te ehhez képest 4 hónapja a bolondját járatod vele.

Ez eleggé önző dolog részedről.

Ez a férfi megérdemelne egy olyan nőt, akit úgy hordozna a tenyerén, hogy viszonzást is kapna érte.

tegnap 15:02
 20/22 anonim ***** válasza:
49%

"Nem. Ez kb az első 10 percben eldől."

"igazából az már első blikkre eldől, hogy bejön-e az illető, ha nem, akkor már mindegy…"

ez mondjuk speciel szerintem nem igaz. első blikkre nagyon-nagyon keveset tapasztalsz a másikból, gyakran lényegében csak a hétköznapokba, állásinterjúra szánt jelmezt. sokszor nincs túl sok köze ahhoz, hogy az illető milyen valójában a magánéletében.

4 hónap viszont nagyon sok idő, az alatt bőven ki kellett volna derülnie, hogy van-e fizikai vonzalom.

tegnap 15:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!