Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Anyagiak miatt megtört bizalom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyagiak miatt megtört bizalom, a szeretet többet ér?

Figyelt kérdés

A társam nagyon nem tud bánni a pénzzel, ez az utóbbi hónapokban maximálisan nyilvánvalóvá vált. Előtte is láttam hogy fura a helyzet, esetleg én segítsem ki ilyenek, de azt hittem hogy mindenkinél lehetnek ilyen szakaszok, nem figyeltem rá.

Nemrég egy komolyabb összeghez jutott, mert eladta a lakást amivel a testvérével közösen birtokoltak. A fele ára így őt illette, nem volt sok de kevés sem (kb 8 millió Ft).

Voltak tervek meg nagy ígéretek, aztán ezek hamar elcsendesültek. Teltek a hetek, mire kb összeomolva közölte, hogy ezt a pénzt elszórta! Haverok, buli, sportfogadás, rokonság aki hirtelen megjelent a semmiből, ilyenek.

Nem élünk egy városban, nem vagyunk közös kasszán. Szeretne összeköltözni, mert most egy nagyon jól fizető állást kapott, szerinte hamar rendbe kapja magát és tervezhetünk együtt.

Na már most... Nekem nagyon elszállt minden ihletem a közösködéstől. Rossz megérzések vagy paranoia, de nem tudok neki bizalmat szavazni ezek után, hiszen eddig is kifolyt a pénz a keze közül. A kezemet fogva könnyes szemmel ígérte hogy megváltozik mert szeret, csak hát ez... A szeretet erősebb mint a pénz?

tegnap 17:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Eszedbe ne jusson tervezni vele a jövőben, az összeköltözést is felejtsd el. Soha nem fogtok semmire sem jutni. Aki képes 8 millát hónapok alatt eltapsolni, az soha nem fog változni. Kínlódni fogsz vele egy életen át. Nincs az a szerelem, ami ennyit érne.

8 milla nem kevés pénz. És hosszú évek alatt, rengeteg gürivel, közel az 50-hez tudtam annyit összespórolni, hogy nemrég 8 milla önerővel lakást tudtam venni.

tegnap 19:35
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem lennék kapcsolatban senkivel aki 8 milliót eltüntet. Nem is értem.... teljesen tévúton vagy...
tegnap 19:45
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem erre az emberre így nem lehet alapozni.
tegnap 20:12
 14/21 anonim ***** válasza:
53%
Nehogy már ez döntsön...
tegnap 20:25
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Sportfogadás? Tehát nyögi is a debilek adóját rendesen. Te tudod, mire van pénzed...
tegnap 21:22
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Az baj, hogy nagy eséllyel nem fog megváltozni tartósan. Számomra nem az a kérdés, hogy szerelem vagy pénz. Itt a gondolkodásával van baj. Jól hangzik, hogy majd megváltozik meg mostmár jól fizető állása van. Lehet tartja magát egy ideig de aztán megint visszaesik. Nem lehet stabil közös jövőt tervezni egy ilyen emberrel. Majd egyszer megint bekattan neki, hogy mostmár van pénz aztán megint elszórja. Utána jön a jaj ez volt az utolsó és megint megfogja csinálni. Csak akkor lehet már a közös kasszával és mind a ketten bukni fogtok.
tegnap 21:44
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ilyen felelőtlen emberrel nem érdemes közös jövőt tervezni.
tegnap 22:34
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Azért akar összeköltözni veled, hogy majd ha elherdálja minden pénzét legyen valami, aki eltartja. Lehet ez nem tudatos döntés nála, de ez általában így szokott lenni.

Ha már ott vagy vele egy lakásban, neki meg hónap végén már kajára se lesz pénze, akkor persze, hogy veszel neki te, hiszen azt nem akarod végignézni, ahogy éhezik. Akkor elfogy ez-az, te megveszed, ő az ígérgeti, hogy visszaadja, de soha nem fogja, mert tudja, hogy nem kell, mert nem bünteti meg senki, ha neked nem fizet.

Ne higgy neki!! Nem fog megváltozni!

ma 02:26
 19/21 anonim ***** válasza:
66%

És akkor mi lenne, ha tényleg közös kasszán, házasságban lennétek? A te pénzedet vagy a család, gyerekek pénzét is könnyelműen eltapsolná?

Fel nem tudom fogni, hogy 8 milliót hogyan lehet hetek/hónapok alatt elkölteni, úgy hogy nincs látszatja.

ma 09:36
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

"Nem élünk egy városban, nem vagyunk közös kasszán. Szeretne összeköltözni"

Most szeretne, nem amikor volt miből? Mese habbal.

ma 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!