Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan értessem meg a párommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan értessem meg a párommal, hogy nem kell megfeszülnie értem és nem kell rám vagyonokat költenie?

Figyelt kérdés

Alapvetően nagyon boldog vagyok, hiszen sok félrecsúszott kapcsolat után végre olyan férfi van mellettem, aki figyelmes, odaadó és rendkívül hálás a szeretetemért. Lesi minden kívánságomat, ami nyilván jól esik, másrészt viszont nehezen tudom ezt kezelni annyi sggfej után, akikkel találkoztam. A jót is meg kell szokni, ahogyan a mondás tartja.

Imádom, hogy a párom megpróbál nekem mindent megadni, nem csak anyagilag, hanem főleg érzelmileg. Hiába mondom neki, hogy én nem várom el, mindig azt mondja, hogy szeretné meghálálni azt a rengeteg szeretetet, törődést, amit tőlem kap és hogy számára az a legnagyobb boldogság, ha engem mosolyogni lát.

Ám sokszor azt érzem, hogy kényszeresen próbál megfelelni nekem, mert talán azt hiheti, hogy én ezt elvárom. Beszéltünk már sokat ezekről a dolgokról, de mindig ugyanott kötünk ki. Szerinte igenis hálával tartozik nekem azért, hogy törődöm vele, főzök neki, kiszolgálom. Számomra viszont ez a legtermészetesebb dolog a világon, hiszen szeretem. És bármilyen programot szervezünk, hiába próbálom rávenni, hogy legalább egy részébe hadd' szálljak be anyagilag, mindig az a válasz, hogy ő a férfi és ő keres többet, így ez az ő dolga.

Mindketten nagyon szr kapcsolatokon vagyunk túl és ezért mindkettőnknek furcsa ez a hirtelen "jó", ami velünk történik.

Sajnos nekem mindig lelkifurdalást okoz, ha költ rám, őt pedig bántja ez, mert szerinte ez így természetes.

2017. dec. 29. 21:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
49%
Ha nem tetszik, akkor keress megint valami s*gfejt.
2017. dec. 29. 21:12
 2/18 A kérdező kommentje:
Látom, nem jött át a lényeg!
2017. dec. 29. 21:15
 3/18 anonim ***** válasza:
Korotok?
2017. dec. 29. 21:16
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Azért viselkedik így, mert neki is sz.r kapcsolatai voltak, és a volt női ezt elvárták. Neki is fura, hogy végre egy jó kapcsolat, mint ahogyan neked is az. Majd megszokjátok. Beszélgessetek sokat.

Szerintem hagyd, hadd fizessen, ha ő tényleg ettől érzi jól, meg férfinak magát, nem kell ezt elvenni tőle.

2017. dec. 29. 21:17
 5/18 A kérdező kommentje:
39 évesek vagyunk mindketten.
2017. dec. 29. 21:18
 6/18 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem ez a másik véglet sem jobb semmivel. Folyton a kívánságod lesi, mindent megad, állandóan kényeztet. Ez sem egy egészséges hozzáállás egy kapcsolathoz úgy gondolom.

Kell a figyelmesség, de nem folyamatosan és állandóan mintha a kisbabája vagy imádott kisállata lennél.

Számomra inkább tűnik egy nyálas, energiavámpír piócának mint egy főnyeremény pasinak, de te tudod. Majd amikor a WC után is utánad megy, hogy nehogy megerőltesd magad a fenéktörléssel akkor lesz baj.

2017. dec. 29. 21:21
 7/18 anonim ***** válasza:
30%
Jó öregek vagytok.. Eddig mit csináltatok???
2017. dec. 29. 21:30
 8/18 A kérdező kommentje:

Öregek :) Ez relatív.

Eddig? Mindenki élte az életét, hosszabb-rövidebb kapcsolataink voltak.

2017. dec. 29. 21:31
 9/18 anonim ***** válasza:
30%
Fogadjunk hogy irodisták vagytok :D
2017. dec. 29. 22:06
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Igazából szerintem nem kéne ebből problémát csinálni. Szereted? Igen. Szeret? Igen.

Ez a lényeg.

2017. dec. 29. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!