Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan tört meg bennem valami?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan tört meg bennem valami?

Figyelt kérdés

Barátnőm hiányolja hogy mondjam többször szeretem. A tetteimmel igyekszek érzékeltetni.

Szeretnénk javítani is a kapcsolatunkon.

De tegnap Valentin nappal megtört bennem valami..én tőle semmit nem kaptam. Nem tartjuk annyira csak jelképesen és nem felejtette el a valentin napot.

Reggel felkeltem az volt az első hogy boldog valentin-napot kívántam megsimogattam az arcát mivel beteg vagyok. Ő elment dolgozni, de mire hazaért egy rózsabox várta az asztalon csokival kirakott szív közepén ( fel se hívott hogy ez micsoda vagy hogy köszönöm régebben az ilyent megtette) illetve estére megrendeltem a kedvenc vacsiját otthonra illetve vettem neki egy kulcstartót is.

Ő annyit mondott hogy nem tudok nekem mit venni illetve az egyik ügyfelétől kapott szívecskés brownie-ból akart adni egyet nekem.

Neki tegnap az volt az első dolga hogy a vécén ülve reggel mikor felkelt, küldött nekem egy videót amin egy figura nagyvécézik a vele járó hang hatásokkal együtt.

febr. 15. 17:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Vagy nőnapon, ha hiányolná az ajándékot, mondd azt neki, hogy vegye úgy, hogy már megkapta az ajándékot Valentin-napon. Ő nem adott neked semmit, nem készült, így vegye úgy, hogy akkor te sem adtál neki semmit Valentinra, hanem megkapta előre akkor a nőnapi ajándékát.
febr. 15. 19:07
 12/16 A kérdező kommentje:

Úgy szivecskés hogy a csomagolása olyan. Mivel aki adta neki csoki különlegességeket forgalmaz és megköszonte neki a segítséget.

Nem volt hajtós napja. Én sem voltam romantikus hangulatban csak tudom neki fontosak az ilyenek

febr. 15. 19:26
 13/16 anonim ***** válasza:
47%

Most komolyan egy ilyen nőnek kéne szerelmet vallanod, aki szarós, fingós üzenetet küld Valentin-napon? Röhej...

Mondd te is neki, hogy te is hiányolod az apró ajándékait, hogy nem mondja neked, hogy szeretlek (mert biztos vagyok benne, hogy ő sem, csak elvárná) nem készül semmivel, csak ilyen tapló dologgal, mint az a videó. Nehogy már csak ő kritizáljon téged!

febr. 15. 21:36
 14/16 anonim ***** válasza:
53%

De ezek szerint te nem azért lepted meg, mert örömet akarsz okozni, hanem mert cserébe te is vártál valamit.

Mióta vagytok együtt? Eddig hogy ünnepeltétek a Valentin napot? Beszéltetek erről, hogy ki hogy akar ünnepelni?

febr. 15. 22:02
 15/16 A kérdező kommentje:

Nem is az hogy vártam..szeretem látni ha örül de az hogy reggel az az első videó..meg még egy jelképes valami se.

Kb ilyen szinten tartottuk mindig is, egy vacsi egy étteremben es virág, mint én csináltam. Csak most betegség miatt ettünk itthon.

febr. 16. 09:11
 16/16 anonim ***** válasza:
B...nám ki a csajt, mint macskât szarni!
febr. 16. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!