Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira fáj a szívem, darabokra tört, mit tegyek most? Nem vágyom már az életre sem.
1 hónapja ért véget egy 5 éves kapcsolatom,én vagyok a lány. A barátom szó nélkül lelépett mellőlem,utólag kiderült,hogy egy régi barátnőmmel összejött. Pár hete hívogatott a volt barátom,de nem reagáltam rá semmit. Ma láttam,hogy olyan szerelmes idézeteket írogattak egymásnak ,hogy a szívem majd beleszakadt. Hogy együtt tervezik a jövőt,hogy szeretik egymást stb. Annyira fáj,mert velem is ez volt,együtt terveztünk,nagyon szerettem őt,ő is engem,és mégis ez lett.
Mostanában folyton iszok,hulla részeg vagyok,alig alszok,eljárok sportolni,rengeteg fiú keres,de senki és semmi nem érdekel. Ha meghalnék se zavarna,sőt lehet jobb is lenne. Olyan rossz amikor ott van az exem,látom ,hogy szomorú a szeme, az én szívem meg vérzik,de tudom,hogy soha többé nem lehetünk együtt . Miért ilyen kegyetlen az élet?
"Ha soha nem szerettél, nem is éltél igazán." :D (Ennyi!)
Neked még van dolgod a Földön, soha nem lehet az öngyilkosság a megoldás, bár te gondolom nem tervezel ilyet, csak nagyon mélyponton vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!