Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan tört meg bennem valami?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan tört meg bennem valami?

Figyelt kérdés

Barátnőm hiányolja hogy mondjam többször szeretem. A tetteimmel igyekszek érzékeltetni.

Szeretnénk javítani is a kapcsolatunkon.

De tegnap Valentin nappal megtört bennem valami..én tőle semmit nem kaptam. Nem tartjuk annyira csak jelképesen és nem felejtette el a valentin napot.

Reggel felkeltem az volt az első hogy boldog valentin-napot kívántam megsimogattam az arcát mivel beteg vagyok. Ő elment dolgozni, de mire hazaért egy rózsabox várta az asztalon csokival kirakott szív közepén ( fel se hívott hogy ez micsoda vagy hogy köszönöm régebben az ilyent megtette) illetve estére megrendeltem a kedvenc vacsiját otthonra illetve vettem neki egy kulcstartót is.

Ő annyit mondott hogy nem tudok nekem mit venni illetve az egyik ügyfelétől kapott szívecskés brownie-ból akart adni egyet nekem.

Neki tegnap az volt az első dolga hogy a vécén ülve reggel mikor felkelt, küldött nekem egy videót amin egy figura nagyvécézik a vele járó hang hatásokkal együtt.

febr. 15. 17:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Még szerencse, hogy meg tudod válogatni a környezetedben az embereket, így őt is. Szerintem te ennél többet érsz, ő már nem a te szinted.
febr. 15. 17:45
 2/16 anonim ***** válasza:
27%

Te épp vmi romantikus érzékeny napodat hangulatodat élted, ő meg a szokásos hétköznapi semmit.

Ez csak ez.

Nekem is volt hasonlo a párommal.

En otthon csinaltam nagy habbal wellness fürdest zene sötétség meg gyertya, aztán hazajött a párom, trappol befelé üzleteket intéz a telon vonalban van akárki agyal gondolkodik kozben lekapcsolja a zenémet meg leb.sz hogy minek ez a sötét? Felkapcsolja a villant aztan hidegen szol hogy öltözz mert mennünk kell vagy nem jössz.

Teljesen elvette az egész pihenős romantikus csendes kikapcsolós nyugalmam es hangulatom.

Ez kb olyan volt mikor en pl takarítok pörgök ezerrel meg haladni akarok mindennel intézek mindent es pattogok. Olyankor en se lassulok be.

febr. 15. 17:51
 3/16 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem direkt visszaadja a kölcsönt. Nem mutattad szerinte eddig, hogy szereted és nem is mondtad és most ő sem csinálja. Egyáltalán nem akar javítani a kapcsolaton sőt inkább mással szórakozgat mint pl a kolléga. Szakíts, nincs értelme folytatni vele.
febr. 15. 18:03
 4/16 anonim ***** válasza:
86%
Az nem szerelem ahol bosszu van meg játszmák
febr. 15. 18:16
 5/16 anonim ***** válasza:
0%
Elég fura egy csaj lehet. Azzal a videóval akarta érzékeltetni, hogy szarik a Valentin-napra. Meg rád. Nem kellett volna neki ajándékot venned. Ha együtt lesztek még nőnapon is, majd hasonló videót küldjél neki ajándék gyanánt.
febr. 15. 18:49
 6/16 anonim ***** válasza:
0%
Ja, és ha pattog, mondd, hogy nem tudtál neki mit venni!
febr. 15. 18:50
 7/16 anonim ***** válasza:
Ha nem vett volna akkor a csaj meg 1 évig szidná.
febr. 15. 18:50
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Aham... Hát ügyfél nem szokott szívecskés akármit adni, főleg nem Valentin napra.
febr. 15. 18:55
 9/16 anonim ***** válasza:
0%
Küldd majd vissza neki ugyanazt a videót nőnapon, azzal a szöveggel, hogy Boldog Nőnapot! Így nem mondhatja, hogy nem kapott semmit.
febr. 15. 18:56
 10/16 anonim ***** válasza:
Ha megtört volna benned valami, ma már az exed lenne. De még mindig a barátnőd. Miért kéne jobban erőlködnie?
febr. 15. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!