Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pár napja össze tört teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pár napja össze tört teljesen egy lány, és most gondjaim vannak. Miket tudnék tennék ezek ellen?

Figyelt kérdés

Az említett leányzóval volt 1 év kapcsolatunk és körülbelül 5-6 hónapja már nem járunk, de ő kamu érzéseket táplált felém és én emiatt még mindig ott járok ott nagyon szeretem de ő már mint kiderült fél éve semmit sem érez csak csúnya szóval kihasznált...

Most ott járok hogy 100% össze vagyok törve és az amúgy is kevés önbizalmam elrepült.. Rossz szokásom hogy kényszeres evő vagyok hogyha ideges vagyok és hétvége óta temérdek ételt ettem meg magamba fordulva illet ami a legnagyobb bajom hogy "kárt teszek magamban," elvileg ez valami betegség mert egyszer olvastam valami ilyet, de nem mondtam még el a világon senkinek sem... ez abból áll hogy direkt fájdalmat okozok magamnak vagy még rosszabbat teszek teljesen tudat nélkül.. pár napja sikeresen a vezeték blankoló késemet szúrtam a kezembe amit csak 20 perc múlva fogtam fel hogy mit tettem... Szerencsére nem látványos.. Szóval nem tudom ezeket a dolgokat higgadtan kezelni sem ésszerűen... Tesóm azt paarancsolta rám hogy ismerkedjek próbáljak meg barátkozni mert összesen 1 barátom van de ő is csak ilyen netes kockulós barát. Felregisztráltam társkeresőkre hogy legalább beszélgessek, találtam 1 nagyon nagyon aranyos lányt de attól még ezek az idegek bennem vannam....

Lenne valakinek valami értelmes ötlete, tippje, javaslata?

Trollkodókat kérem privátba trollkodjanak

(az evészavaromról majd egy másik topikban is kérdezek hátha ott tudnak segíteni)

2014. máj. 27. 15:34
 1/9 anonim ***** válasza:

Minden rosszindulat nélkül mondom, hogy keress fel egy pszichológust, pszichiátert, mert ezek a betegségek túlmutatnak a GYK-n válaszolókon.

30/n

2014. máj. 27. 15:39
 2/9 A kérdező kommentje:
#1 Nem tartom a pszihiátereket megoldásnak az a baj.. Nekem többnyire most csak arra kellene valami megoldás hogy el tudjam felejteni ezt az egészet.. Amikor pl. játszok a gépen vagy elmegyek sétálni akkor nincs semmi baj.. de a végtelenségig nem fedhetem le ezekkel a nyűgömet
2014. máj. 27. 15:45
 3/9 anonim ***** válasza:
Csak épp az a gond, hogy az életben lesznek még ennél nagyobb problémáid is... Ezért javasolnám egy szakember felkeresését, mert ezeket a dolgaidat magad nem fogod tudni megoldani.
2014. máj. 27. 15:49
 4/9 anonim válasza:

Az már önmagagában jó, hogy felismerted a problémát...de valahogy nekem az sejlik ki a dologból, hogy tisztában vagy vele, hogy rosszak ezek a dolgok, amiket magaddal müvelsz, és ártanak neked, de mégsem tudsz leállni velük... Éppen ezért egyetértek azzal, hogy fordulj szakértö segéitségéhez. Sajnos egyedül nagyon nehéz "kigyógyítani" magad ebböl...

Tesódnak igaza van, ami a barátkozást illeti, bár ez sem megy sajnos egyik percröl a másikra... De a lényeg hogy nem szabad begubózni, mert akkor mégjobban kezdenek majd felörölni a negatív érzéseid és gondolataid...

Folytasd tovább az ismerkedést a neten, és beszélgess minél több aranyos lánnyal! :) Legalább felismered majd, hogy vannak tényleg rendes, kedves lányok is, nem csak olyan kihasználósak mint a volt barátnöd...

20 L

2014. máj. 27. 15:51
 5/9 A kérdező kommentje:

köszönöm a megértő és tanácsokat adó üzeneteket!

Megpróbálok mindent megtenni de egyenlőre nem szeretnék szakamberhez menni mert tartok attól hogy csak humbugolnak nekem ... Sajnos makacs vagyok, de felfogom hogy azonnal tennem kell valamit vagy csak hatványozódik majd minden

2014. máj. 27. 16:04
 6/9 anonim válasza:

De ilyenekben nem szabad makacsnak lenni! :) Nyitottnak kell lenni a segítségre. Ha eleve úgy állsz egy pszichológushoz, hogy "áh ez nekem úgyse segít...", akkor tényleg nem is fog. Fejben döl el... Már az evés zavar is nagy probléma, de ez, hogy megszúrtad magad, és hogy inkább fizikai fájdalmat okozol magadnak, hogy ne érezd a lelki fájdalmakat...na ez már tényleg súlyos. :(

Persze te érzed... lehet, hogy idövel jobb lesz, vagy saját magad rátalálsz egy olyan módszerre, ami segít neked elfelejteni ezt a lányt.

Remélem sikerrel jársz.

20 L

2014. máj. 27. 16:12
 7/9 A kérdező kommentje:

#6 Köszönöm szépen még egyszer! Ezek a magamnak fájdalmat okozok dolgok nem tudom milyen indíttatásból jönnek, de mint mondtam mindig csak később veszem észre hogy pl beleütöttem a falba vagy hasonló gyerekes hülyeségek... Szerencsére nem vagyok agresszív típus és nem is nagyon tudnak úgy felidegesíteni engem hogy ilyeneket akár mással tegyek, ezt csak feszültség levezetés miatt csinálom reflexből vagy tudom is én...

Ismerkedés lenne a legjobb megoldás, de sajnos nagyon antiszociális vagyok, és 21 évesen úgy nézek ki mint egy 17-18 éves vagy még annyi se...

Szóval nem tudok lányokhoz hozzá szólni csak neten de ott meg 99% ignorol ahogy meglátja a profil képemet...

2014. máj. 27. 16:23
 8/9 anonim válasza:

Sportolsz valamit? Mert most hogy mondtad ezt a feszültséglevezetés dolgot, lehet érdemes lenne akkor valami elkezdeni sportolni. Akár csak konditerem, vagy valami küzdösport, amiben aztán tényleg ki tudod adni a dühödet is, és senkinek nem ártasz vele, magadnak sem..SÖT! :) Nagyon sokat használna is. Föleg ha az evészavar ott hagyta a nyomait a testeden, de ha nem is, akkor is említetted, hogy 21 évesen 17-18-nak nézel ki...Elhiszed nekem, hogy ezen a problémádon is segítene? Meg nagyobb önbizalomra tehetnél szert, söt még új haverokra is...

Na ez azért már jobban hangzik mint a doki, nem? :) Én nagyon jól tudom, hogy mikor még nem vagy benne egy dologban, csak a gondolat motoszkál a fejedben, akkor nagyon ijesztö tud lenni...de elkezdeni a legnehezebb. Aztán amikor észleled majd a pozitív hatásait ( mert hogy 100% hogy lennének neki) akkor ez még motiválni is fog, és lehet, hogy pont ez lesz a kiút...

( Na de az is lehet, hogy már sportolsz valamit, akkor fölöslegesen írtam le hahah... :D :D De ha nem, mindenképp fontold meg!)

20L

2014. máj. 27. 16:32
 9/9 A kérdező kommentje:

#8 Egy rövid ideje csak itthon tornázok 1-2 órákat és este futni megyek. Dühöm nincsen így elkalandozva bennem. Ez a düh amiről beszéltem egy telefonbeszélgetés után volt ami megadta nekem a kellő lendületet mindenre...

Alapjáraton egy gramm düh vagy mérgesség sincs bennem csak idegesség gyomorideg..

Konditerem vagy küzdősport most egy ideig biztosan kilőve mert kevesebb mint 1 hónap múlva vizsgák és addig nem akarok ilyenekkel foglalkozni.

2014. máj. 27. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!