Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esélye van úgy egy kapcsolatnak, hogy eleve megcsalással kezdődött és már 3,5 év után holtpontra kerül és párterápiára mennek?
Figyelt kérdés
ma 09:36
11/15 anonim válasza:
A másik nő még képben van? Tartja a kapcsolatot az öcséddel?
12/15 A kérdező kommentje:
10-es.
Semmiféle ilyen indíttatás nem volt benne, ez számomra nem kérdés.
Nem véletlenül kezdett el pszichológushoz is járni, nagyon rosszul érezte magát abban az időszakban, nem azért tette, hogy bárkiben is bűntudatot keltsen.
9-es. Nem tudom igazából, mostanában sokszor eszembe jut, hogy valójában mi van most velük. A párterápiáról hasonlóan gondolkodom. Nem mondom, hogy úgy ahogy van hülyeség az egész, de úgy veszem észre inkább csak kitolása, ideiglenes megoldása a problémáknak.
10-es.
Úgy tudom nincsen már közel egy éve.
ma 10:55
13/15 anonim válasza:
Szerintem ebbe nem lehet beleszólni, ha közel álltok próbálj meg beszélni vele hogy vannak. Amúgy egy felnőtt emberről van szó, tehát ha végülis zátonyra fut a dolog, akkor is a saját hibájából kell tanulnia. Én nem vagyok ennyire ellen a párterápiának, nyilván maga a pszichológushoz járást is sokan még azzal hozzák összefüggésben, hogy bolond az illető ( sajnos). Ilyen szempontból a pár terápia még újabb és picit furcsa dolog, de van mikor ha kívül álló gondolatai eltudja simítani a szálakat. Egyébként ez sok mindentől függ, konkrétan mi volt a gond, mi az amin nem tudnak túllendülni, most azon kívül amit leírtál.
14/15 anonim válasza:
Van, hogy az embernek "időre van szüksége", de ha közben nem a párja a támasza, az már régen rossz. Pláne ha érzelmileg még más is képbe került azidőtájt. Nem kezdtem volna újra vele. Csak idő kérdése, valamelyiknél jönni fog újra egy fellángolás és ennek a kapcsolatnak vége lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!