Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan ijedtem meg, ha (megint) így viselkedett?

Figyelt kérdés

Férjem külső szemmel egy nyugodt, megfontolt férfinek tűnik, de csak kevesen ismerik az igazi arcát. Most már sajnos én is ide tartozok, aki előtt nem fogja vissza magát.

Ha valami nem tetszik neki, ő sosem mondja ki, nem konfrontálódik nyíltan, hanem elfojtja és egyszer csak agresszív viselkedés formájában előjön belőle … az állat.

Valamelyik nap egy apró dolog miatt, amit szóvá tettem összetépte magán a pólóját, a cuccainkat meg lesöpörte a ruhásszekrényről, aztán még otthagyta volna a földön szétszórva …

Ez egy a sok közül, nem hiszem, hogy normális viselkedés lenne.

febr. 1. 13:49
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Nem Magyarországon élünk.

Köszönöm Neked is.

febr. 1. 18:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!