Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Feltétlenül muszáj megmagyaráz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feltétlenül muszáj megmagyarázn, hogy miért nem akarom kidobni az exem cuccait/miért nem akarom, hogy a barátnőm használja azokat a cuccokat?

Figyelt kérdés

Az exemmel anno kamaszként kezdődött a kapcsolatunk, 13 évesen. Ő volt az első szerelmem. 9 évig tartott a kapcsolatunk, tervezgettük a közös kis életünket, minden a legnagyobb rendben volt köztünk. Aztán vége lett. Nem szakítottunk, meghalt. Három éve. Néhány holmija még megvan, leginkább a szekrény mélyén. Néhány ékszer, ruha, plüss, közös fotók, ilyenek.

A mostani párommal az előző barátnőm halála után két és fél évvel jöttem össze. Ez volt két éve. Én nem nagyon beszéltem neki a volt páromról, meg arról, hogy mi történt. Nem is tudta, hogy őrizgetek pár holmit.

Nagytakarításkor előkerült az a pár cucc. A barátnőm felvetette, hogy hordani akart pár ruhát, meg kidobni a fotóalbumot amiben az exemmel közös képek vannak. Én nemet mondtam, meg megkértem, hogy amit ruhát felpróbált, azt vegye le, nagyon csinos, de nem akarom őt abban látni. Azóta viszont féltékeny, ki van akadva. Én nem tudtam neki megmagyarázni, hogy mi történt, miért zavar ez engem, amit felvetett. Csak annyit mondtam, hogy nem akarok beszélni róla, meg szeretném, ha a cuccok a szekrény alján maradnának.

Őszintén szólva nem akarom elmesélni neki, hogy mi történt az előző barátnőmmel, nem akarom ismét felidézni a történteket. De ezt a mostani barátnőm nem érti meg.

Olyanokat vágott a fejemhez, hogy ha ennyire fontos az exem, akkor menjek vissza hozzá... Meg, hogy elég gyanús, hogy a cuccait őrizgetem, de beszélni nem akarok róla. Ráadásul látta a fotókat, és mivel hasonlítanak egymásra, most azt hiszi, hogy csak pótléknak kell, miközben erről szó sincs.

jan. 26. 16:08
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
26%

Nektek még nem halt meg senkinek? Komolyan, ennyi tapló embert...

Mi sem természetesebb, hogy megtartunk dolgokat, amik az eltávozott szeretteinké voltak.

tegnapelőtt 18:05
 42/57 anonim ***** válasza:
36%
Ez nem is gáz. Az a gond, ha két éve titkolod a párod elől a gyászodat, mert félsz, hogy féltékeny lesz.
tegnapelőtt 18:25
 43/57 anonim ***** válasza:
57%

41, de.. de a nagypapámtól dolgokat megtartani nem olyan, mint egy extől, már bocs.

Népszerűtlen vélemény, de vállalom: nem tisztességes az új kapcsolattal szemben.

tegnap 10:48
 44/57 anonim ***** válasza:
43, meg, ha valaki rákérdez, meg tudom mondani miaz, miért van meg, nem hazudozok, csúsztatok és eleve nem rejtegetem valahol a lakásban, ha már olyan fontos számomra.
tegnap 10:55
 45/57 A kérdező kommentje:

#42 Nem féltem attól, hogy a mostani párom féltékeny lenne. Csak nem akartam beszélni arról, hogy mi történt az exemmel. Egyszerűen nagyon rosszul érint, ha vissza kell gondolnom a történtekre.

#44 Nem rejtegettem a holmikat. Csak elraktam egy dobozba. Nem olyan dolgokról van szó, amit értelme lenne szem előtt tartani. Pár ruhadarab, ékszerek, fotóalbum, 3 plüss.

tegnap 14:44
 46/57 anonim ***** válasza:
Ès, mi lett a sztori vége?
tegnap 15:12
 47/57 anonim ***** válasza:

45, ok.. de ez a lány meg a párod. Egy minimális magyarázatot igenis megérdemel. Képzeld már magad a helyébe!

Ha meg ennyire nem vagy túl ezen akkor nem való neked kapcsolat, hanem gyásztanácsadáson kéne lenned.

tegnap 15:22
 48/57 anonim ***** válasza:
0%
Lehet, hogy már kérdezték, de hogy jön ki a matek? 3 éve halt meg, 2 és fél évvel a halála után jöttél össze a mostani barátnőddel és vele 2 éve vagy együtt. Gyenge vagyok matekból, de ez mintha nem stimmelne...
tegnap 16:09
 49/57 anonim ***** válasza:
35%

49

Na visszaolvastam és látom, hogy a kérdező kicsit gyengusz módon megpróbálta megmagyarázni a matekot.

Szerintem ez a kérdés full kamu.

Egész egyszerűen elképzelhetetlennek tartom, hogy valaki egy 9 éves kapcsolatot, majd egy (állítólag) 3 éves szünetet nem mond el a jelenlegi párjának. Ez abszurdum.

tegnap 16:18
 50/57 anonim ***** válasza:
35%

#49 Vagy, csak tényleg kapkodott a kérdező. Nálam is előfordulnak ellentmondások, ha városban mászkálás közben felszrok egy kérdést az oldalra, amikor öt percem van a kövi buszig. Vagy, ha zaklatott vagyok. Pedig nem hobbim kamu kérdéseket gyártani.

Az ilyen kamukérdés vádakon vergődő embereket meg esküszöm ki kéne tiltani. Van olyan jelentési pont, hogy "ez a kérdés kitaláció". Meg lehet nyomni. Ha tényleg kamuszagú, akkor úgyis sokan megnyomják, és törölve lesz.

Mellesleg kit érdekel, ha kamu? Életszerű a szituáció. Valaki nincs túl a halott exén és ez konfliktust okoz. Megeshet az ilyen.

Egyébként meg sehová nincs írva, hogy eltitkolta a kapcsolatot. Pont az ellenkezőjét írta a 29-es kommentjében.

Kérdező:

Itt tényleg nincs más, mit az, hogy megmondod, hogy meghalt az exed.Nem kell részletezni, hogy hogyan, csak tudjon róla a barátnőd.

Minél tovább húzod, annál rosszabb lesz.

tegnap 16:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!