Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feltétlenül muszáj megmagyarázn, hogy miért nem akarom kidobni az exem cuccait/miért nem akarom, hogy a barátnőm használja azokat a cuccokat?
Az exemmel anno kamaszként kezdődött a kapcsolatunk, 13 évesen. Ő volt az első szerelmem. 9 évig tartott a kapcsolatunk, tervezgettük a közös kis életünket, minden a legnagyobb rendben volt köztünk. Aztán vége lett. Nem szakítottunk, meghalt. Három éve. Néhány holmija még megvan, leginkább a szekrény mélyén. Néhány ékszer, ruha, plüss, közös fotók, ilyenek.
A mostani párommal az előző barátnőm halála után két és fél évvel jöttem össze. Ez volt két éve. Én nem nagyon beszéltem neki a volt páromról, meg arról, hogy mi történt. Nem is tudta, hogy őrizgetek pár holmit.
Nagytakarításkor előkerült az a pár cucc. A barátnőm felvetette, hogy hordani akart pár ruhát, meg kidobni a fotóalbumot amiben az exemmel közös képek vannak. Én nemet mondtam, meg megkértem, hogy amit ruhát felpróbált, azt vegye le, nagyon csinos, de nem akarom őt abban látni. Azóta viszont féltékeny, ki van akadva. Én nem tudtam neki megmagyarázni, hogy mi történt, miért zavar ez engem, amit felvetett. Csak annyit mondtam, hogy nem akarok beszélni róla, meg szeretném, ha a cuccok a szekrény alján maradnának.
Őszintén szólva nem akarom elmesélni neki, hogy mi történt az előző barátnőmmel, nem akarom ismét felidézni a történteket. De ezt a mostani barátnőm nem érti meg.
Olyanokat vágott a fejemhez, hogy ha ennyire fontos az exem, akkor menjek vissza hozzá... Meg, hogy elég gyanús, hogy a cuccait őrizgetem, de beszélni nem akarok róla. Ráadásul látta a fotókat, és mivel hasonlítanak egymásra, most azt hiszi, hogy csak pótléknak kell, miközben erről szó sincs.
Barátnőként én marhára nem örülnék, ha a párom egy idegen nő holmijait őrizgeti, meg a közös fotókat... Ezek jó esetben tényleg a kukában végzik egy szakítás után. Én sem őrizgetek semmit a volt párjaimtól, mert minek? Persze nyilván a te történeted egy nehezebb dolog.
Ő meg szerencsétlen az sem tudja, hogy mi miatt vagy ilyen érzékeny... Persze hogy kombinál belül fejben, mert gyanúsan viselkedsz. Nyilván az sem lenne egy szuper érzés, hogy kvázi tényleg egy pótlék lett.
Minden kapcsolatban fontos az őszinteség, ha ez nincs meg valami miatt, akkor szerintem érdemes lehet elgondolkodni a szakításon, nem húzni a másik idejét feleslegesen.
Most azon mit nem lehet elmondani, hogy meghalt de nem akarok róla beszélni...
Nekem is meghalt több, mint 2 éve párom.
Mondj neki annyit, hogy meghalt, de nem.akarsz róla besgélni és kéred, hogy ne faggasson. De ennyit joga van tudni. Máskülönben ne csodálkozz, ha nem ért dolgokat és dühében azt mondja menj vissza hozzá.
Ha ennyit nem tudsz elmondani, kimondani, szakíts vele, hadd találjon egy normális embert. Te pedig menj pszichológushoz.
Ejem nem lenne baj,ha llyan fium lenne ,aki megtartja az exe cuccat,kepeit.
A hasonlosag nyilvanvalo elony kulsore ,de nem eleg illetve nem szukseges. A szemelyiseged tesz azza, aki valoban vagy. Bizz magadban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!