Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy értessem meg a párommal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy értessem meg a párommal, hogy hülyeség kidobni a pénzt albérletre, ha amúgy egy városban lakunk a szülőkkel és én nem dolgozom?

Figyelt kérdés
Neki ciki hogy a gyerekszobában dg. Viszont nem keres annyit, hogy egyedül fenntarthasson egy lakást, én meg egyetem mellett még nem akarok heti 20-30 órát dolgozni, csak mert ő felnőttet akar játszani
2021. dec. 19. 09:50
 1/10 anonim ***** válasza:
18%

Hát az attól függ...

Hogy ha ő keres annyit egyedül, hogy kifizesse az elbérletet és viszonylag normálisan meg tudtok élni, és nem zavarja, hogy eltart téged, akkor menjetek albérletbe.

Őt is meg lehet érteni.

2021. dec. 19. 09:51
 2/10 anonim ***** válasza:
58%

Hát drágám, nekem bőven ciki lenne, hogy anyám hall félálmában elélvezni. Nem baj az, ha valaki a szüleivel él, de hogy az egy normálatlan undorító proli, aki ilyennek kiteszi a párját és a szüleit felnőtt fejjel is, az fix.

Azért a jó ízlésnek is van határa. Szülők nyakára nem visszük a párunkat...

2021. dec. 19. 09:53
 3/10 anonim ***** válasza:
68%
igazabol itt arrol van szo, hogy te csoro vagy alberlethez, illetve meg gyerek is vagy hozza, gondolom 22 lehetsz max. ennyi idosen neked valoban felesleges felnotett jatszani. hany eved a parod? miota vagytok egyutt?
2021. dec. 19. 09:55
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ne költözz vele össze. Majd ha befejezted a sulit
2021. dec. 19. 10:06
 5/10 anonim ***** válasza:
96%

Ő menjen nyugodtan albérletbe, keressen hozzá bérlőtársat, te meg meglátogatod, amikor szeretnétek.

Azt nem döntheti el, hogy te hova és mikor költözz, és mikor és mit dolgozz.

2021. dec. 19. 10:39
 6/10 anonim ***** válasza:
70%

Úgy tűnik még nagyon fiatalok vagytok, el lehet így lenni 1-2 évig. Egyszerűen üljetek le és kezdjetek matekolni. Nézzétek meg mennyibe kerülne egy elfogadható albérlet, ezt hogyan tudjátok kigazdálkodni. Majd belátja, hogy nem reális, akkor letesz róla egyelőre.

Egyébként érdemes lenne egyetem mellett dolgozni. Minden sikeres pályakezdő ezt teszi, értük kapkodnak a munkaadók. Gondolj bele: fiatal, ambíciózus, tele energiával, van diplomája és 2-3 év munkatapasztalata is. Legjobb jelölt.

2021. dec. 19. 11:33
 7/10 anonim ***** válasza:
41%
akkor keres férfit, ne kis fiút..
2021. dec. 19. 16:44
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
amugy nem az van, hogy szerinted ‘hulyeseg kidobni a penzt alberletre’ hanem az, hogy neked konkretan nincs penzed akberletre. ezt jell megertetned vele, nem azt, h ‘hulyeseg’.
2021. dec. 19. 18:40
 9/10 A kérdező kommentje:
Akkor is hülyesègnek tartom, ha egy városban lakunk a szülõkkel.
2021. dec. 19. 19:26
 10/10 anonim ***** válasza:
Te eltartott GYEREK vagy, aki melózni is lusta, ő meg FELNŐTT, aki elköltözne végre.
2021. dec. 19. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!