Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Konkrétan tökön rúgott a barátnőm, mit lehet erre lépni, ha nem akarom kidobni?
Veszekedtünk és elkezdtem lökdösni a vállát, de csak úgy lazán, hogy állítson már magán.
Erre közölte, hogy őt én ne lökdössem elkezdett hadonászni és tökön rúgott, bár szerintem nem teljes erőből.
Mondtam, hogy most hagyjon békén egy kicsit, de csak nem kopott le rólam.., bárhogy kértem. Aztán végül (így) együtt mentünk tovább..
Jó, bevallom baromira megtéptem a fülét, meg a haját, ordított.... :/ Most biztosan le fognak páran szólni.
De csak nem tágított. Miután végre leálltam és abba hagytam és mondtam hogy "apapótléknak kellek" akkor megint nekem ugrott, abból meg megint földre teperés meg hajtépés lett. :/ nem tudok már mit kezdeni vele, ha nem teszem le a földre ilyenkor és nem okozok fájdalmat a szememet kikaparja.
Ott kéne már hagyni.
Persze a tökön rúgás után téptem meg.
Azt meg én sem értem miért bánt, ha szeret. Mármint, jó, hogy néha lökdösöm meg valami, de azért nem rúgtam volna meg, vagy pl soha nem ütöttem meg, max megfogtam a fejét a hajánál fogva. Szerintem már nem szeret és terrorban próbál így tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!