Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor összejöttél életed párjával, akkor konkrétan úgy kerestél párt, olyan szemmel jártál, hogy egy olyan mellett köss ki, akivel házasság vagy komoly kapcsolat lesz vagy ez alakult?
Lehet, hogy hülyén hangzik a kérdés :D Lehet, hogy nem is jó kategória.
Vannak fiatalok, akik arra utaznak, hogy mindig legyen valaki az ágyukban vagy minél több nő legyen a köreikben (hogy finoman fejezzem ki magam). Egyikkel sem ezt akartam, hanem komoly kapcsolatot, de belefutottam pár ilyenbe is (akik hülyítenek). Persze azóta már értem is egy csomót, tapasztaltam is, jobban ki tudom szűrni, hogy kivel mi lesz. Szóval: tudatosan szűrtétek ki az udvarlókat vagy mennyire nem tudatos volt, amikor megtaláltátok a párotokat? Hány évesek voltatok? Mennyi idő után szűrted le, hogy vele hosszútávú lesz? Ez kezdettől kölcsönös volt?
Úgy kerestm, hogy jol akarm éezni magamés végre nem keresek kapcaolatr senit, mert tulajdonképpen énjól érzem magam.
De el kellett juni idáig..
Nah akkor beesett a arom buliban, el is hajtottam melegebb éghajlatra..aztan jött a kövekező buli, a párom megint jött..
Aztán egész értelmesnek tünt, és jobban megnéztem, hogy még jókepű is ( előtte kizáró ok volt, hogy házinyúlra nem, és a mellettem levő szobában lakott a koliban)
Amikor 3-4 napot csak dumaltunk, és megcsokolt, akkor tudtam, hogy ez több..ő is ugy allt hozzám
4 hónap után mertem elhinni..
6 hőnap után koliban összeköltöztünk..8 hónap utan összeköltözesről konkrétan, későbbi tervekről ( házassag, gyerek téma) érintve beszéltünk..
1,5 év után sajat haztartásba..
Azőta hazasok vagyunk, hamarosan jöhet a baba is
Mikor megismerkedtem a férjemmel akkor nem kerestem kapcsolatot. A találkozásunk a véletlenek sorozata volt :) (ő az ország másik felébe ment a gyárba besegíteni ahol 1 héttel meghosszabbították az ott létét, én meg Pestre mentem tanfolyam miatt. Azt tudni kell, hogy előszőr kocsival akartam menni, majd kinéztem egy vonatot és úgy voltam vele, hogy veszek cigit és ha elérem azzal megyek, ha nem akkor fél óra és jön a következő, és kb percen múlt, hogy elértem.). Végig beszéltük az utat, majd kávéztunk egyet és mindenki ment a maga útjára. Közösségi oldalon beszéltünk addig még nem jött vissza, majd találkozgattunk, összejöttünk, hónap után összeköltöztünk. Akkor 21 voltam, lassan két éve házasodtunk össze és van egy fél éves kislényunk. :)
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!