Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, ha a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha a barátnőm nem hagy home officeba dolgozni?

Figyelt kérdés
Folyamatosan megzavar, nem tudok koncentrálni miatta. 1 órában 2-3x bejön a szobába, váltani pár szót, vagy megölelni/puszit adni. És ez persze jólesik tőle, de sokszor pont elég, hogy kizökkentsen a flow-ból, és elvesszem a fonalat utána. Kértem tőle, hogy ne jöjjöm be 3 órán keresztül, és megsértődött, hogy én már nem is szeretem, mert egy puszit se akarok neki adni... nemtudom mi tévő legyek. Nemtudok bejárni, mert remote dolgozom.

jan. 23. 13:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
54%
Mit dolgozol flow?
jan. 23. 16:57
 12/20 anonim ***** válasza:
43%
Imádom mennyire irigyek itt az emberek. Menjetek inkább vissza a gyárba melózni. Inkább tanulni kellett volna.
jan. 23. 18:09
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyen ott ha dolgozol.
jan. 23. 18:31
 14/20 anonim ***** válasza:
55%
Én nem irigykedek, mérnök vagyok nem is van HO.
jan. 23. 19:09
 15/20 anonim ***** válasza:
Nőként írom, hogy engem nagyon zavarna. Főként az, hogy nem érti meg. Dolgozik a párod? Mert, ez nagyon lényeges kérdés. Enni is kell, lakni is kell valahol- ezt mind be kell biztosítani. Ezt nem értené meg?
jan. 23. 20:53
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem dolgozik? Mert ha ennyire ráér akkor pénzt is kereshetne akár.
jan. 23. 21:22
 17/20 Senior Séf ***** válasza:
100%
Mutasd meg neki, amit itt írtál.
jan. 24. 15:29
 18/20 anonim ***** válasza:
Kerd vissza magad a munkahely irodajaba azt akkor nem fog. Mit gondoltal ha home office leszel akkor konnyebb lesz az elet ? A parod nem dolgozik hogy egyfolytaban ott van? Vagy o is home office? A nap nem hogy a 24 orajaban de mar 8 oraban is sok ha a parok minden nap egy legterbe vannak zarva, nem hiaba sokan nem ajánlják a munka helyi kapcsolatokat .
jan. 24. 16:04
 19/20 anonim ***** válasza:

3

igaza van, egyszerűen majd utána foglalkozz vele, ez a pozitív megerősítés, szokasd rá hogy ha utána foglalkozol vele nagyon akkor utána akarjon puszit ne közben

kutyáknál beválik :D embereknél is működiik

jan. 24. 16:57
 20/20 anonim ***** válasza:
0%

1 szer miközben dolgoztam a "munkaasztalomnál" a barátnőmnek naughty gondolata támadt "dolgozz csak 😏"

bemászott szemből az asztal alá mondom: " mit csinálsz??!? leesett a telefonom?"

"nem dehogyis"

hallom a hangján érted hogy mosolyog, tökre lágyan csengett

mivaaaan?

(bekúszik susog a nadrágja)

aztán jött a felismerés hogy úristen teljesen bevan zsongva ez a lány :D

elkezdett kotorászni, kigombolta a nadrágom, a sliccem lehúzta, simogatta a lábamat, és egyszer csak bevett a szájába tövig. 😲😲

majd kivette és mégegyszer " csak csináld amit csinálsz kicsim"

folytatta, szivogatott rendesen, meg simogatta a golyóimat, és teljesen elképesztett amit művelt! a végén meg a szájában mentem el de semmit se szólt csak rendesen kényeztetett és teljesen kielégített. Leghuncutabb dolog volt amit csinált!

én csak ámultam.. és nem tértem magamhoz egy darabig :D

(egyetemi projekt volt. amúgy)

Ennek már több éve sajnos már szakítottunk pedig nekem ő volt az igazi

Szóval kényeztesd a párodat és meghálálja! de ha mindig lerázod lekoptatod, az neki tökmindegy milyen indokkal majd szépen tovább áll.-. megelégeli 1x.

jan. 24. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!