Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kezdődő kapcsolatunkban voltak konfliktusok, amiket meg akartam beszélni a férfival de neki fontosabb volt hogy haverokkal talàlkozzon és csalàddal programozzon?
Mindig elfoglaltnak mutatta magàt...
Mit gondoltok az ilyenről és hogy kezelnétek?
"A kezdődő kapcsolatunkban voltak konfliktusok"
Szerencsére azóta megoldódtak, úgy tűnik.
Volt ilyen. Igazából nem is az, hogy haverozott, hanem mert rettegett attól, hogy meg kell beszélni egy problémát, felelősséget kell vállalnia valamiért, más szóval párkapcsolatban lenni. Emiatt onnantól kezdve, hogy egyszer kezdeményeztem nála egy beszélgetést, nem volt többet hajlandó velem kettesben találkozni. Mindenkit beszervezett, aki ráért, családot, barátokat.
Lehet nálad is ez van. Én inkább kib.asztam a picsába és milyen jól tettem :)
Mármint így most? Ne, mekkora paraszt, hogy a karácsonyt a családjával, a szilvesztert meg a barátaival tölti.
Egyeztessetek időpontot. Ha nem nyitott rá, akkor meg sajnálom, majd idővel elfelejted.
"de neki fontosabb volt hogy haverokkal talàlkozzon és csalàddal programozzon?"
Elvált férfi? Vagy még csak el sem vált?
És mióta vagytok együtt?
Nem akart bemutatni téged a családjának, barátainak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!