Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A kezdődő kapcsolatunkban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kezdődő kapcsolatunkban voltak konfliktusok, amiket meg akartam beszélni a férfival de neki fontosabb volt hogy haverokkal talàlkozzon és csalàddal programozzon?

Figyelt kérdés

Mindig elfoglaltnak mutatta magàt...

Mit gondoltok az ilyenről és hogy kezelnétek?

tegnapelőtt 17:36
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha már volt lebeszélt programja, akkor érthető.
tegnapelőtt 17:38
 2/10 anonim ***** válasza:
34%

"A kezdődő kapcsolatunkban voltak konfliktusok"

Szerencsére azóta megoldódtak, úgy tűnik.

tegnapelőtt 18:00
 3/10 anonim ***** válasza:
50%
Kezdődő kapcsolatban nem lehetsz a legfontosabb hiszen alig ismer és hiába dolgozik a kémia attól még a világ pörög és ha ő a családjával, barátaival szeretne lenni akkor megteheti. Eléggé baj amikor alig vagytok együtt és te már be akarod szabályozni a másikat.
tegnapelőtt 18:46
 4/10 anonim ***** válasza:

Volt ilyen. Igazából nem is az, hogy haverozott, hanem mert rettegett attól, hogy meg kell beszélni egy problémát, felelősséget kell vállalnia valamiért, más szóval párkapcsolatban lenni. Emiatt onnantól kezdve, hogy egyszer kezdeményeztem nála egy beszélgetést, nem volt többet hajlandó velem kettesben találkozni. Mindenkit beszervezett, aki ráért, családot, barátokat.

Lehet nálad is ez van. Én inkább kib.asztam a picsába és milyen jól tettem :)

tegnapelőtt 19:08
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem pazarolnám rá az időm.
tegnapelőtt 20:07
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Mármint így most? Ne, mekkora paraszt, hogy a karácsonyt a családjával, a szilvesztert meg a barátaival tölti.

Egyeztessetek időpontot. Ha nem nyitott rá, akkor meg sajnálom, majd idővel elfelejted.

tegnapelőtt 23:07
 7/10 anonim ***** válasza:

"de neki fontosabb volt hogy haverokkal talàlkozzon és csalàddal programozzon?"

Elvált férfi? Vagy még csak el sem vált?

tegnap 06:59
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem volt hàzas, csalàd alatt a szüleit és a testvéreit értette
tegnap 07:33
 9/10 anonim ***** válasza:
De teljesen igaza van a 6-osnak, hogy ez most normális, az ünnepi időszakban.
tegnap 09:21
 10/10 anonim ***** válasza:

És mióta vagytok együtt?

Nem akart bemutatni téged a családjának, barátainak?

tegnap 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!