Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem, szeretet van, de mások az elképzelések. Szakítsunk?
Figyelt kérdés
Ő építeni akarja az életét, pénzt gyűjteni és normálisan élni.
Én pedig bulizni és szétcsúszogatni, szórakozni.
Ma felhozta, hogy vagy változtatok, vagy pedig nem fog működni. De én nem akarok változtatni mert így érezném jól magam
Van köztünk 10 év korkülönbség.
Számítsunk?
tegnapelőtt 17:27
1/7 anonim válasza:
Hát barátom ez tényleg nem fog működni. Te vagy a fiatalabb?
3/7 anonim válasza:
En meg sose koltottem penzt bulizaskor ,mert sose iszom semmit. Mindent a sajat elhatarozasombol teszek vagy nem teszek. Nem fogom alkoholra soha. Sporolos vagyok es epitem a jovom,de tancolni sportolni dietazni szeretek.
6/7 anonim válasza:
A szerelem marha kevés egy hosszú jól működő kapcsolathoz...
7/7 anonim válasza:
Ne nevezd elképzeléseknek, ez eltérő gondolkodásmód, eltérő igények. Feltehetően a testiségben passzoltatok, de másban nem. Nem vagytok különlegesek, mások is vannak így.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!