Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy nővel így vitatkozni?
Kérdez, válaszolok rá, nem tetszik a válasz. Kitalálja hogy szerinte miértnem mondok igazat, majd elkezd teljesen más témában vádakosni egyik pillanatról a másikra. Ott sem fogadja el egyik válaszom sem.
A válaszaimat józan paraszti ésszel gondolom át, és közlöm logikai alátámasztással. Ekkor megintcsak légből kapott dolgokkal jön elő.
Kb mint aki akkor sem hajlandó elfogadni a választ, ha igaz. Ezért a békét, nyugalmat is képes feláldozni, csakhogy nehogy a másiknak legyen igaza.
Nemhogy egy párkapcsolatban, de hogy képes egy ember így viselkedni, szét-stresszelni a másiknak az agyát!? 33 éves nőről van szó.
"Mindig a nőnek van igaza"?
Valami konkrét példát tudsz írni?
Amúgy meg: ne vitatkozz! Mondd, hogy jól van, igazad van, aztán hagyd ott.
Egyébként meg te választottad, ahogy azt is, hogy vele akarod leélni az életed, mindezek ellenére.
#9, #10!
Tudnátok hányszor gondolok erre.
De nem megy, mert mint írtam, nagyon sokminden összeköt minket, másrészt meg vannak olyan időszakok amikor teljesen jó minden. Az a gond, hogy időnként "megbolondul" és olyankor ember legyen a talpán aki meg tud bírkózni a feladattal.
#11.
Pl fájt egy kicsit a lábam mert megerőltettem. Sokszor volt már ilyen, 1-2 napon belül fitt voltam.
Rám akart erőltetni egy kenőcsöt, hogy majd az rendbehozza. Hiába mondtam hogy magától rendbe fog jönni, nincs szükség semmilyen készítményre.
Nem az a gond hogy segíteni akart, hanem hogy nem fogta fel, részemről nincs rá szükség mert jó néhányszor kitapasztaltam már a dolgot, másnapra kutya bajom. Mindenféle kétes eredetű készítmény nélkül, amiből meg csak Isten tudja mit szív fel bőrön keresztül a szervezetem. Ha nem, akkor nem. Én sem erőltetek rá semmit, amit nem akar.
Ez csak a legutóbbi példa, rengeteget tudnék még írni.
Ez csak egy példa volt. Szinte átemegy agresszív, erőszakos viselkedésbe ilyenkor.
Ne mond nekem hogy ez is a gondoskodás jele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!