Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet egy nővel így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet egy nővel így vitatkozni?

Figyelt kérdés

Kérdez, válaszolok rá, nem tetszik a válasz. Kitalálja hogy szerinte miértnem mondok igazat, majd elkezd teljesen más témában vádakosni egyik pillanatról a másikra. Ott sem fogadja el egyik válaszom sem.

A válaszaimat józan paraszti ésszel gondolom át, és közlöm logikai alátámasztással. Ekkor megintcsak légből kapott dolgokkal jön elő.

Kb mint aki akkor sem hajlandó elfogadni a választ, ha igaz. Ezért a békét, nyugalmat is képes feláldozni, csakhogy nehogy a másiknak legyen igaza.

Nemhogy egy párkapcsolatban, de hogy képes egy ember így viselkedni, szét-stresszelni a másiknak az agyát!? 33 éves nőről van szó.

"Mindig a nőnek van igaza"?

tegnapelőtt 16:36
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Hogy lehet zöld ágra vergődni egy ilyen személyiségű egyénnel? Nyilvánvaló hogy gondolkodását érzelmi tényezők befolyásolják, túlzottan is.
tegnapelőtt 16:37
 2/16 anonim ***** válasza:
83%
Miért kell vitatkoznod vele? Ki ő neked? Ha nem kellemes a társasága, akkor is muszáj vele lenned, beszélgetned, vitatkoznod?
tegnapelőtt 16:41
 3/16 anonim ***** válasza:
33%
Ugyanez van nálam is komám, nehéz na, lékeljünk meg egy doboz sört.
tegnapelőtt 16:42
 4/16 anonim ***** válasza:
68%

Az még nem lenne baj, ha érzelmek befolyásolják. Erre az a jó módszer, hogy csak meghallgatod, validálod az érzéseit, esetleg bocsánatot kérsz. Viszont ha soha semmiben nem tud másként viselkedni, nem hallgat meg téged és nem vállal felelősséget a saját hibáiért, akkor hagyni kell, mert ezzel nem lehet mit kezdeni.

Szóval ha vannak érzelmi befolyásoló tényezők az nem baj, ha mellette (akár miután meg lett hallgatva) ő is meghallgat téged és igyekszik figyelembe venni a te nézőpontodat. (Sírva is lehet logikusan érvelni)

tegnapelőtt 16:43
 5/16 anonim ***** válasza:
59%
Fel kell hívni az érvelési hibáira a figyelmet és nem engedni hogy csak úgy átugorja a nem tetsző dolgokat. Mondjuk az ilyen embereknek nagyon hosszú az út a normális vitakultúra kialakításáig mivel ebben az "állapotban" gyakorlatilag a bárminemű álláspont megváltoztatásra is szinte képtelenek, nemhogy hibátlan érvelésre
tegnapelőtt 16:52
 6/16 A kérdező kommentje:

Nem igazán érdekli amit mondok. Csak az számít neki, hogy jól kibeszélhesse magát, engem szóban jól megalázhasson, közölje vélt és valós hibáimat. Nem számít, ha előző nap kirándulni voltunk ahol mindent én álltam, nagyon jól érezte magát. Mintha meg sem történt volna. Semmi hála nincs benne. Sem empátia. Sokkal inkább rosszindulat vezérli.

"Sajnos" annyira összekötöttük már az életünket korábban hogy igen komplikált és nehéz lenne külön utakon folytatni. Így marad a próbálkozás, hogy megértsem ezt a fajta viselkedést, és tudjam valahogy kezelni. Mert nem én vagyok az egyetlen akivel ilyen, még a saját családjával sem rest "harcba szállni".

tegnapelőtt 16:55
 7/16 A kérdező kommentje:
#3, ám legyen.
tegnapelőtt 16:56
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Tegyél fel egy fülhallgatót. Nem is értem, minek vitázni egy "ilyennel".
tegnapelőtt 17:25
 9/16 Grizesteszta ***** válasza:
100%
Kerdezo, hs a no 33, akkor te se lehetsz 40-nel tobb. Igy akarod leelni a fele eletedet? Igen is, szet kell cuccolni es ujrakezdeni egy hozzad passzoloval!
tegnapelőtt 17:34
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne vitázz vele hanem hanyagold örökre.
tegnapelőtt 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!