Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy nővel így vitatkozni?
Kérdez, válaszolok rá, nem tetszik a válasz. Kitalálja hogy szerinte miértnem mondok igazat, majd elkezd teljesen más témában vádakosni egyik pillanatról a másikra. Ott sem fogadja el egyik válaszom sem.
A válaszaimat józan paraszti ésszel gondolom át, és közlöm logikai alátámasztással. Ekkor megintcsak légből kapott dolgokkal jön elő.
Kb mint aki akkor sem hajlandó elfogadni a választ, ha igaz. Ezért a békét, nyugalmat is képes feláldozni, csakhogy nehogy a másiknak legyen igaza.
Nemhogy egy párkapcsolatban, de hogy képes egy ember így viselkedni, szét-stresszelni a másiknak az agyát!? 33 éves nőről van szó.
"Mindig a nőnek van igaza"?
Az még nem lenne baj, ha érzelmek befolyásolják. Erre az a jó módszer, hogy csak meghallgatod, validálod az érzéseit, esetleg bocsánatot kérsz. Viszont ha soha semmiben nem tud másként viselkedni, nem hallgat meg téged és nem vállal felelősséget a saját hibáiért, akkor hagyni kell, mert ezzel nem lehet mit kezdeni.
Szóval ha vannak érzelmi befolyásoló tényezők az nem baj, ha mellette (akár miután meg lett hallgatva) ő is meghallgat téged és igyekszik figyelembe venni a te nézőpontodat. (Sírva is lehet logikusan érvelni)
Nem igazán érdekli amit mondok. Csak az számít neki, hogy jól kibeszélhesse magát, engem szóban jól megalázhasson, közölje vélt és valós hibáimat. Nem számít, ha előző nap kirándulni voltunk ahol mindent én álltam, nagyon jól érezte magát. Mintha meg sem történt volna. Semmi hála nincs benne. Sem empátia. Sokkal inkább rosszindulat vezérli.
"Sajnos" annyira összekötöttük már az életünket korábban hogy igen komplikált és nehéz lenne külön utakon folytatni. Így marad a próbálkozás, hogy megértsem ezt a fajta viselkedést, és tudjam valahogy kezelni. Mert nem én vagyok az egyetlen akivel ilyen, még a saját családjával sem rest "harcba szállni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!