Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy kapcsolatom én jól keresek a nő nagyon nem keres jól.Ez mindegy is lenne baj de hozzám akar költözni. Nem szeretném eltartani és nem szeretnék vitatkozni se hogy most mért az olcsóbbik dolgot vette mikor ő fizetne. Mit tegyek?
Nem tudom mit tegyél, ha igazi a kérdésed, nem csak összeugrasztani akarod a minden este erre váró itt élő incel és feminista tömeget.
Szokásos esti troll és provokáló kérdés, menetrendszerint.
Láthatjuk is majd a válaszokból.
Legalább egy jobban megfogalmazott kérdés.
Nem igaz ezt vissza utasítom.
Mért tartsam el?Vagy mért vegyem el a fizetését?
Neked mi van ingyen?Nekem semmi!
Friss kapcsolat kapásból tartsam el?
Most komolyan?
Friss kapcsolatban eleve nem kell még összeköltözni, de akkor ezt írd, ne azt, hogy el akarja magát tartatni.
Nagyobb anyagi különbségek mellett is megoldható, hogy közösen szálljatok be a költségekbe, de nyilván a kapcsolatnak egy későbbi szakaszában.
Vágd le a fszod mert kár rád, ha nem teszed meg azt ami férfiként évszázados kötelességed lenne😀
Te csak egy rinyáló fürdőskislány vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!