Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most mi akar lenni, a pasi szüleinél?
Nem tudom azt hova tenni fejben, hogyha én vagyok a pasinál folyton meg kérdezik meddig maradok, és ha ő van nálam, és bent járnak a városban kocsival, mindig meg kérdezik hogy haza vigyék-e őt. Ha pedig nem járnak bent kocsival akkor messengeren kérdezik meg tőle meddig marad nálam mikor megy haza.
És ezt nem tudom hova tenni, mert nem tudom hogy az zavarja őket, ha többet vagyunk együtt mint holmi sex, vagy hogy zavarja őket ha komolyan venne-e engem vagy mi? Ez nekem kicsit fura.
Tegyük hozzá, hogy 2naponta dolgozom, és nem állandóan vagyunk együtt.
És számomra ez fura, mert nem tudom hogy azért ilyenek mert nem akarják hogy komolyan vegyen engem vagy hogy kötödjön hozzám, vagy miért lehetnek ilyenek?
a meddig maradsz lehet egy artatlan kerdes is. csak tudni akarjak, hogy szamoljanak, fozessel, programmal, akarmi, nem feltetlen arra celozgatnak, higy huzzal mar haza. persze ez is lehet, ha amugy nem jo aviszonyotok, de nem kell mindenben az ordogot latni.
egyebkent meg valoszinu, nem engedtek meg el a kicsi fiukat, tulsagosan kotodnek hozza, nehezen viselik, h neki mar kulon elett van. hany evesek vagytok? huszas evek elejen meg normalis, 30 felett mar gaz.
De!!! Te ismered a pasid pontosan te tudod hogy kell. Pasidnak nincs autója?? Hát pl ráveheted hogy vegyen,azért ciki,ha 30évesen anyuci , apuci visz randira.
Vagy költözzetek össze.
Nincs jogsija még.
És busszal jön be vagy én hozzá mert csak 15km-re lakunk egymástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!