Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan köszönjek a barátom...

Hogyan köszönjek a barátom szüleinek?

Figyelt kérdés
Már találkoztam velük egyszer és akkor jó napot kívánokkal köszöntem nekik, de ez nem igazán nyerte el a tetszésüket ez a köszönés, ahogy a csókolom se. Ezek után nem igazán tudom mit is kéne mondanom mikor újra találkozok velük.

2019. máj. 22. 19:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem mondják, hogy tegezheted őket, addig csak jó napot kívánokkal köszönhetsz nekik, ha esetleg a csókolmot öregítőnek érzik.
2019. máj. 22. 19:15
 2/11 anonim ***** válasza:
85%
Lehet nem a köszönéseddel van problémájuk 😆
2019. máj. 22. 19:16
 3/11 A kérdező kommentje:
Igen, de amikor jó napot kívánokkal köszöntem nem látszottak túl boldognak, és húzták a szájukat...
2019. máj. 22. 19:17
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

A "jó napot kívánok", vagy a "csókolom" tökéletesen megfelelnek. Ha fiatalosak, akkor az előbbi talán jobb.

Én nem tegezem anyósomékat. Csókolommal köszönök nekik, amióta ismerem őket.

2019. máj. 22. 19:33
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
magázd, amíg mást nem mondanak. nem tetszik nekik hogy udvarias vagy? ilyet se hallottam még
2019. máj. 22. 19:39
 6/11 lilla64 ***** válasza:
100%
Jó napot kivánok,vagy csókolom.Én most is igy köszönök az anyósoméknak.Nem tegezheted le amig ők nem mondják,nem értem milyen bajuk van.
2019. máj. 22. 19:50
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen hülye sznoboktól mentsen meg az ég minket! Lehetetlen kitalálni, ezeknek mi lenne a megfelelő köszönés, még az is lehet, hogy a szar sem elég büdös nekik.
2019. máj. 22. 20:42
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Köszönsz úgx, mint eddg.

Ők eddig hogyan kösuöntek vissza?

Ha most is furcsának találod a reakciójukat, akkor két lehetőséged van.

1 Megkéred a barátodat, kérdezze meg a szüleit valahogy ügyesen,h mi a véleményük?

2 Talpra esett teremtés vagy és a legtermeszetesebb mosolyoddal megkérdezed, h milyen köszöntést szeretnének jallani, szívesen?

-

apropó, falun, kisvárosban v Bpeszen van ez a szitu? Nem kutakodás, csak a helyismeret némileg könnyebbe teheti a megoldást.

2019. máj. 22. 20:49
 9/11 A kérdező kommentje:
Egy kisvárosban Abonyban élnek.
2019. máj. 22. 20:53
 10/11 anonim ***** válasza:

#8 -as vagyok, ismét.

Miként köszöntenek ők téged?

Meg is kérdezheted őket,

-- "Elnézést, hogyan szólíthatom Önöket, és miként szeretik, a magamkorabelitől, hogyan köszönjön?" ---

-

Ugyanis, legrövidebb út, az egyenes.

-

Kérlek írd meg, mire jutottál - ha még együtt vagytok a barátoddal.

2019. jún. 6. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!