Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Menjek vagy maradjak? Többi lent?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menjek vagy maradjak? Többi lent?

Figyelt kérdés

Én 25 éves friss diplomás fiatal lány vagyok. A párom egy huszassal több. Másfél éve vagyunk együtt. A páromnak előző kapcsolatából van 3 gyermeke, akiket az anyukájuk nevel. Hétvégente vannak az apjukkal.

A diplomáig a szüleimmel éltem, szeretnék már külön költözni. A párom várja, hogy menjek hozzá. Én is nagyon szeretnék, de engem megrémiszt a tudat, hogy rögtön kapok 3 gyereket, akik nem az enyémek. Nagyon szeretem ezt a férfit, rettenetesen fájna ez miatt elhagyni. Ti mit tennétek a helyemben? Jobb menni? Megöli a meglévő családja az én jövőbeli családom?

tegnapelőtt 11:47
 1/10 anonim ***** válasza:
90%

Már a korkülönbség nagyon sok. A három gyermek pedig ezt tetézi. A férfinek egyébként ha van egy csöpp esze, nem vállal még egy gyereket senkitől.

Bocs, de neked nem ezen a pályán kéne haladni egyáltalán !

tegnapelőtt 11:50
 2/10 Noren1989 ***** válasza:
50%

Remélem ez valami vicc.

Apád valami haverja a faszi, vagy egyáltalán hogy jöttetek össze?

Pénzelte azt a diplomát? khm, ha érted, mire gondolok...

tegnapelőtt 11:52
 3/10 anonim ***** válasza:
83%

Kérdező, én nagyjából korodbeli vagyok, és én nem biztos, hogy ezt be tudnám vállalni. Sokallom, hogy a gyerekek minden hétvégén az apjukkal vannak. Ahogy nőni fognak, nyilván lesz a gyerekeknek is élete (nem tudom, most mennyi idősek), de addig ezzel az lesz a probléma, hogy csak a hétköznapokat fogod tudni együtt tölteni a pároddal, amikor épp nem dolgoztok, és a gyerekek pont akkor toppannak majd be, amikor már nagyon igényelnél a pároddal egy kis békés, kettesben töltött időt, esetleg elmenni ide-oda. Erre pedig könnyen rámehet a kapcsolat.

Hány évesek a gyerekek?

tegnapelőtt 12:02
 4/10 A kérdező kommentje:
4,7,10 évesek
tegnapelőtt 12:05
 5/10 anonim ***** válasza:
69%

#4 Akkor még nagyon kicsik. :( Nyilván fontos, hogy lássák az apjukat, de nem lehetne legalább azt megoldani, hogy kéthetente találkozzanak? Vágyni fogsz rá, hogy kettesben legyél a pároddal, ilyen kicsi gyerekek pedig még nagyon sok melóval járnak. Mert még ha csak egy gyerek lenne, azt mondom, be lehet vállalni, ha nagy a szerelem, de ez így nagyon problémás

Esetleg azt javaslom, tégy egy próbát, de ha látod, hogy nagyon nem működik, gondold végig, megéri-e ez neked. Ez még negyven évesen is megpróbáltató lenne, nemhogy huszonöt évesen, amikor még rengeteg mindenre igénye van az embernek a szerelem terén.

tegnapelőtt 12:13
 6/10 anonim ***** válasza:
49%
Hogy sikerült összehozni??
tegnapelőtt 12:17
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
20 évvel idősebb, van már 3 gyereke, biztos, hogy nem akar többet. Ha szeretnél vér szerinti gyereket és nem csak a fiatal ego növelője lenni, nem kéne bevállalnod.
tegnapelőtt 12:46
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Odaköltözhetsz húzni mindkettőtök idejét, de ha kinszeretnéd próbálni kipróbálhatod. Viszont van sejtésem mi lesz a vége.
tegnapelőtt 15:21
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarok beleszólni, de ha másfél éve együtt vagytok, akkor gondolom nem most tűnt fel, hogy a csomaggal + 3 gyerek is jár, ugye?
tegnapelőtt 19:29
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem értelek. Ezen miért nem gondolkodtál akkor, mikor összejöttél vele? Ne haragudj hogy ezt mondom de nem csak magadért de a másikért is felelős vagy. Te ezt vállaltad, pont úgy mint a 20 év különbséget.

Egyébként hogy is működne hosszútávon mikor két generációs különbség van köztetek?

tegnapelőtt 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!