Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menjek vagy maradjak?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok, a barátom 28.

Mindkettőnknek nagy családja van és szerencsére mindenkivel jól kijövünk , leszámítva az egyik unokatestvérét.

A barátom egy születésnapon mutatott be a családjának és mindenki örült nekem ezt a lányt leszámítva,ő a buli közepén odajött hozzám bemutatkozott majd aztmondta ,hogy mi nem leszünk együtt sokáig majd távozott is. Nos ennek már két éve. Kb. 4hónappal ezelőtt megvettem álmaim autóját.Rá 2 napjára épp indulni készültem a mamámhoz, amikor felbukkant( az első találkozásunk óta szinte nem is beszétunk semmit). Behívtam , nagyon furcsa volt számomra ,hogy megjelent így meg is kérdeztem ,hogy miért jött.

Azt mondta , hogy ő csak jött megnézni hogyan élünk és ,hogy én kinek képzelem magam ,hogy ilyen autót veszek.

Lényegtelen…

Ezekután minden nap felbukkant nálunk, míg én dolgoztam és a barátommal kávézgattak nevetgéltek.. Mondtam a barátomnak ,hogy nekem nem tetszik ez az egész és megkérdeztem ,hogy szokott e rólam valamit mondani. A barátom félve de elmondta ,hogy egy két megjegyzése mindig van rólam.

Ezek a találkozók odáig fajultak ,hogy mikor a lány itt volt, teljesen behálózta a barátom és én voltam a céltábla.. Engem ez már nagyon zavart.. a barátom a randijainkat mondta le miatta ,hogy őt eltudja vinni ide oda és ha a barátom megemlítette ,hogy pénteken pl. Moziba megyünk 9-re. Ő nyolckor felbukkant és tönkrevágta az egészet..

És ,hogy mit csináltam ilyenkor mikor ő megjelent, miért nem küldtem el vagy a barátom..

Én próbáltam felvilágosítani őt ,hogy az unokatestvére milyen őneki ez fel se tűnt..

1hete volt az utolsó ilyen alkalom..

Úgy érzem ,hogy ő egy kígyó, akinek az okoz örömet ,hogy ha nekem szabotálhassa a kedvemet.. a barátom erre csak legyint és nemérdekli.

Nekem már gyomoridegem van ettől a helyzettől.. úgy érzem a barátom soha nem fog kiállni mellettem..

2023. okt. 5. 11:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

A barátod a legnagyobb hibás, ki kellene állnia melletted, amennyiben tényleg az a szitu, hogy a csaj ok nélkül áll beléd.

Amúgy biztos, hogy az unokatestvére? Nem véletlenül az exe?

2023. okt. 5. 11:51
 2/12 A kérdező kommentje:

Haha úgy talán még értelme is lenne miért csinálja , de nem 😅

100%ig tényleg az unokatestvére..

2023. okt. 5. 11:54
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Én hagynám a palit. Nem érdekelne, mennyire szeretem, ha nem áll ki mellettem most, később sem fog. Pedig biztosan lesznek még olyan megpróbáltatások, amelyeket közösen kellene átvészelni, de úgy tűnik, nem nagyon számíthatsz rá..

1. voltam

2023. okt. 5. 11:56
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Az uncsitesó véletlenül sem szerelmes a párodba?

(Azért is lehet csinálja a feszkót. Akár hallhatott rólad valamit és amiatt, nem vagy neki szimpatikus, irigy rátok, a párod avatkozott az ő szerelmi életébe régebben, sok oka lehet.)

De ha a partnered legyint és ennyi, akkor nem vesz ő téged oly komoly így ezáltal a kapcsolatot se.

2023. okt. 5. 12:21
 5/12 A kérdező kommentje:
Amennyit én tudok az ő előző kapcsolatairól ,hogy mindig a házas férfiak tetszettek neki.
2023. okt. 5. 12:27
 6/12 humorzsa ***** válasza:
100%
Ha tényleg nem lehet megbeszélni ezt a pároddal, te meg emiatt vagy stresszes, ami az egészségedre sincs jó hatással, akkor ha már más nem, te nézd a saját érdekeidet és lépj, mert tök mindegy, hogy rokon vagy sem, gáz, hogy nem áll ki melletted, amikor ilyen nyilvánvalóan szemét a csaj.
2023. okt. 5. 12:32
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Sok baj van itt... azzal nem lenne baj ha baráti/tesvéri viszony lenne az unokatestvér és közte. Sőt. Még téged se kell feltétlen kedvelnie, bár ezek alapján nagyon nem is ismerhet.

De ez nem normális...tényleg kb. mintha szerelmes lenne belé. Ha valami ilyesmi van a dologban, akkor tuti vannak fejben gondok egészségügyileg v nem tudom.

A másik, hogy a pasid nem veszi észre, hogy ez gáz és nem áll ki melletted.

Mert még azt mondom, oké ők jóban vannak, de téged a csaj nem bír. De őszintén mit vár? Tfl: szakítana a párod veled. Neki az hol jobb?? Eskü nem százas.

Én (ha jó a kapcsolat) tennék egy próbát egyszer nagyon komolyan leülni beszélni, esetleg bevonni egy másik normális családtagot (pl.: anyósod, apósod, testvérét nem tudom).

Vagy ha elég vagy nem megy, akkor viszlát.

2023. okt. 5. 12:39
 8/12 A kérdező kommentje:

2hete beteg voltam, a barátom pedig dolgozott, neki pedig elromlott az autója.. Felhívta a barátom ,hogy adjam én kölcsön neki az autóm úgy is beteg vagyok ,hogy neki legyen mivel járkálnia.. lett volna kitől autót kérnie csak (szerintem) direkt az enyém kellett neki mert tudta ,hogy én azt nem fogom odaadni..(nagyon féltem,sokat tettem érte ,hogy megtudjam venni és tudom ,hogy ha valami történne, a kárt nem tudná kifizetni)

Mondtam a barátomnak kb. Ugyan ezt ,hogy miért nem akarom kölcsön adni,erre fel az ő szemében is én voltam a rossz, mert ő én végettem nemtudott elmenni kozmetikushoz.. kész vicc tudom.. de ebben élek és van olyan érzésem ,hogy ez nem igazán fog változni..

2023. okt. 5. 12:54
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Nincs köztük szeretői viszony és mivel nem merik felvállalni így te vagy az alibi?
2023. okt. 5. 12:59
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon fura. Én lelépnék.
2023. okt. 5. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!