Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menjek vagy maradjak?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok, a barátom 28.

Mindkettőnknek nagy családja van és szerencsére mindenkivel jól kijövünk , leszámítva az egyik unokatestvérét.

A barátom egy születésnapon mutatott be a családjának és mindenki örült nekem ezt a lányt leszámítva,ő a buli közepén odajött hozzám bemutatkozott majd aztmondta ,hogy mi nem leszünk együtt sokáig majd távozott is. Nos ennek már két éve. Kb. 4hónappal ezelőtt megvettem álmaim autóját.Rá 2 napjára épp indulni készültem a mamámhoz, amikor felbukkant( az első találkozásunk óta szinte nem is beszétunk semmit). Behívtam , nagyon furcsa volt számomra ,hogy megjelent így meg is kérdeztem ,hogy miért jött.

Azt mondta , hogy ő csak jött megnézni hogyan élünk és ,hogy én kinek képzelem magam ,hogy ilyen autót veszek.

Lényegtelen…

Ezekután minden nap felbukkant nálunk, míg én dolgoztam és a barátommal kávézgattak nevetgéltek.. Mondtam a barátomnak ,hogy nekem nem tetszik ez az egész és megkérdeztem ,hogy szokott e rólam valamit mondani. A barátom félve de elmondta ,hogy egy két megjegyzése mindig van rólam.

Ezek a találkozók odáig fajultak ,hogy mikor a lány itt volt, teljesen behálózta a barátom és én voltam a céltábla.. Engem ez már nagyon zavart.. a barátom a randijainkat mondta le miatta ,hogy őt eltudja vinni ide oda és ha a barátom megemlítette ,hogy pénteken pl. Moziba megyünk 9-re. Ő nyolckor felbukkant és tönkrevágta az egészet..

És ,hogy mit csináltam ilyenkor mikor ő megjelent, miért nem küldtem el vagy a barátom..

Én próbáltam felvilágosítani őt ,hogy az unokatestvére milyen őneki ez fel se tűnt..

1hete volt az utolsó ilyen alkalom..

Úgy érzem ,hogy ő egy kígyó, akinek az okoz örömet ,hogy ha nekem szabotálhassa a kedvemet.. a barátom erre csak legyint és nemérdekli.

Nekem már gyomoridegem van ettől a helyzettől.. úgy érzem a barátom soha nem fog kiállni mellettem..

2023. okt. 5. 11:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Busz nem létezik? Vagy miazisten. Figyi, nagyon nem oké. Nem szoktam ilyet írni eskü, de lehet tolnék valami durva ultimátumot. Ez a sok sz*r vagy befejeződik itt vagy lapát.

Nem normális.

2023. okt. 5. 13:33
 12/12 anonim ***** válasza:

Manipulatív egy csaj.

Amúgy miket mond a párodnak rólad? Mert valamivel nagy éket ver közétek.

Nagyon kellemetlen szituacio, mert családtag és úgytünik a csak ezt ki is használja. Biztos jól elkényeztetett.

2023. okt. 6. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!