Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maradjak vagy menjek vagy még adjak időt? Nehéz objektíven látnom, mert benne vagyok és már meg is szoktam, ami van.
Nagy dilemmában vagyok..segítsetek légyszives.. szeretem a barátom. Több, mint 4 éve vagyunk együtt.
Volt már egy szakításunk egy éve, részéről, amiben a kiélés is benne volt az okok közt. Na mindegy ezen túl vagyunk, nagy hullámvölgy volt, bocsánatot kért stb, folytattuk fél évre rá. (Ott mindenki azt mondta kb , hogy nem adtak volna neki újabb esélyt, én mégis.)
Amit érzek, hogy kicsit még gyerek fejben sokszor. Nem azt mondom, hogy én nem, soha.
Nem tudom érdemes-e várni rá. Hogy elkezdjen tenni a céljaiért. 23 éves, én 4 évvel idősebb vagyok. Egyedül, végre amivel foglalkozik, az az edzés egy rövid ideje. De ezen kívül szórakozás, barátok teszik ki az életét. Egyetemet ellazázza nagyon. Ami nem is lenne gond szerintem, ha lenne vmi más amivel foglalkozik a sok szabadidejében. Ez még 1-2 évig így lesz valószínű. De én meg nem tudom, hogy ez változna-e később. Én a kisvállalkozásomon dolgozok, kb reggeltől estig, szeretném beindítani, stabilizálni. Én nyilván nem tehetem ezt amit ő még igen. Tudja, hogy engem ez a helyzet zavar. Mondhatjuk, hogy ő lustább, én szorgalmasabb típus vagyok. Ő másban jobb, mint én, pl gyerekek. Attól félek később is minden rám fog hárulni, mert én megoldom, ő meg nem tesz a dolgokért.
Másik dolog, hogy nem nagyon beszél kedvesen az elmúlt időkben velem sokszor. Mondjuk biztos én váltom ki vmikor, de olyankor olyan hangnemet enged meg, amit én fordítva vele sosem.
És lehet hogy különböző irányba tart az értékrendünk, mert mostanában többet cigizik én meg nagyon nem.
Tudok mondani jókat is persze, van közös célunk (elméletben).
Ragaszkodunk egymáshoz, sok közös dolog van az évek alatt, vonzódunk egymáshoz.
Nem tudom érdemes-e jövőt tervezni így. Mennyi időt várjak még vagy hogy kommunikáljam le még ezt jobban? Ezt mind tudja ő is. Kivéve azt, hogy egyre gyakrabban gondolkozok, hogy szakítsak-e, és nem csak a női ciklus bizonyos szakaszában.
Köszönöm, aki válaszol!
Én szakítanék. Nagyon nem vagytok egy életszakaszban, és nem feltétlenül csak a korotok miatt. Sosem fogtok ugyanott tartani. Annyi sebet fogsz kapni, annyi feszültség fog összegyűlni benned, hogy azt el sem hiszed.
Nyilván te tudod, mit szeretnél, de közel a harminchoz én nem akarnék így élni tovább. Nem mondom, hogy kár volt újrakezdeni, de talán tényleg jobb lenne most elengedni.
Semmi bántó szándék nincs bennem. Ez csak a tapasztalat. Ne tedd tönkre magad. Legyél a saját életedben te a legfontosabb!
köszönöm az eddigi válaszaitokat, elgondolkodtató!
Szerintetek nem történhet meg, hogy egy két év múlva a suli után elkezd dolgozni és beérni? És akkor érdemes lehet?
Bár tény hogy már gyűlt fel bennem feszültség, kevesebb a türelmem. De olyan jó lenne, ha működne..
Az a baj, hogy két év alatt rengeteg frusztráció lesz benned. Baromi sokat fogtok veszekedni. Egyre türelmetlenebb leszel, ő meg egyre inkább szabadulni akar majd. Önmagában attól, hogy elmegy dolgozni, nem fog megváltozni.
Nem éri meg, hidd el. Túl sokat fogsz sérülni. Ezt az elvesztegetett időt senki nem tudja visszaadni neked.
Olyan igazságtalan az meg..más fogja élvezni a gyümölcsét, én meg a nehezebbik szakaszban voltam..és én is élvezhetném..
Meg nincs garancia, hogy mást találok valaha.. bár tény hogy ezt most úgy érzem az lenne amit az egyes válaszoló ír meg a többiek is..hogy lefele megyünk. Ha csak nem megyek át vmi buddha nyugalomba, hogy nem aggódok semmin, a jelenben legyek, meglátjuk mi lesz.
A felszabadulást is el tudom képzelni, hogy megtörténne, ha szétmennénk. De ha erre gondolok, meg egyből hiányzik is és nagyon szomorú leszek. Ah:"(
Ráadásul van pozitív irányba mutató fejlődése is. Az előbb inkább a negatívakat emeltem ki. Pl mindenbe támogat, dicsér, az mindig is így volt.
Nézd, én is kínlódtam egy sráccal, aki nem értékelt. Biztos voltam benne, hogyha azt mondom, hogy vége, akkor borzasztóan fogja bánni. Így is lett.
Más fog jól járni? Talán. Nem mindenki képes változni, lehet ő vele is pár hónapig lesz lelkes, és elkezd beleszarni. 27 éves vagy, rászánsz 1 évet a gyógyulásra, 28 évesen elkezdesz ismerkedni, nem vagy elkésve semmiről. Fölöslegesen várnál 2 évet rá. Szerintem ne keress fiatalabb férfit, egyértelműen később érnek.
Én javaslok pszichológust is, mert nem most kezdődtek a problémák, határhúzási gondjaid vannak, és már valószínűleg 3.5 éve szakítanod kellett volna. Ha nem tanulod magad, ugyanebbe fogsz belefutni és kidobsz pár évet ismét. Fel a fejjel, ne ábrándozz, azt gondold végig, hogy így kell - e neked, és ilyen életre vágysz - e 10 év múlva, jó apa lenne - e, ha akartok gyereket és stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!