Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most hogy ő fizet többet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most hogy ő fizet többet legyen inkább közös kassza?

Figyelt kérdés

A párom kb 3x annyit keres mint én. 5 éve vagyunk együtt és 2 éve élünk együtt.

Nem akart közös kasszát eddig úgy volt hogy ő fizette a rezsit én az élelmiszert háztartási dolgokat. Az albérletet pedig felesbe. Egy ideje vitatkoztunk hogy én többet rakok bele anyagilag a kapcsolatba. Ezért 2 hónapja cseréltünk. Nem igazán tetszik neki,ma már felvetette h legyen közös kassza.

Engem kicsit bosszant h majdnem 2 évig nekem szinte minden pénzem elment a háztartásra,félre tenni se tudtam nagyon. Most h cseréltünk és tudok kicsit spórolni dobjak be mindent a közösbe.

jan. 2. 15:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem való nektek a közös kassza.

Maradjatok szépen külön, de ne címke, hanem összeg alapján felezzetek. A frászért nem szóltál két évig neki, hogy nagyobb összeget fizetsz, mint ő...? Ennek mi értelme volt?

jan. 2. 15:11
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Alapból nagyon igazságtalan ez a leosztás. Az élelmiszer mindig több lesz 2 főre, mint a rezsi. Én egyébként a közös kassza híve vagyok, de a te helyedben azt mondanám hogy minimum 2 év után lehet rajta gondolkodni, ha kiegyenlítődik a befizetett pénz.
jan. 2. 15:13
 3/14 anonim ***** válasza:
89%

Adjátok össze a kaja,rezsi, albérlet árát. Azt dobjátok össze felesben.

A maradék pénzedből pedig tudsz magadra költeni.

jan. 2. 15:21
 4/14 anonim ***** válasza:
91%
3szoros a keresete hozzád képest, de ha egy kicsivel többet kell fizetnie havi szinten , már megy a hiszti....te is aztán kifogtál egy jó kis fillérb_szó palit.
jan. 2. 15:23
 5/14 anonim ***** válasza:

Miért is vagytok ti együtt?

Én 19 éve vagyok házas, hol a férjem keresett többet, hol én.

A rezsi az ő számlájáról ment, a boltban meg felváltva fizettünk. Ha kellett a gyerekeknek valami általában én fizettem, de soha nem számolgattuk.

Az már régen rossz, ha egymás elől takargatjátok a fizetéseteket. Mire költi mégis? Mással megy nyaralni? Másik nőnek vesz ajándékot?

jan. 2. 16:03
 6/14 anonim ***** válasza:
78%

Soha nem vennék élelmiszert pasi miatt.

Nem egyszer vittek már taetozasba is annyit esznek meg allandoan főzni kell.

jan. 2. 16:18
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Alapból minden ember tudja, hogy a rezsi sokkal kevesebb, mint két ember havi élelmezése, pláne ezen felül még a háztartásra számolt kiadások.Hogy mehettél ebbe bele?

A nőnek ez alapból ráfizetés, mert egy férfi ezerszer többet zabál.

jan. 2. 18:17
 8/14 anonim ***** válasza:
85%

#3 Ugyan minek fizesse a nő a férfi kajájának a felét, mikor a nő sokkal kevesebbet eszik?

Miért kéne már a nőnek zabáltatni a férfit? Etesse az saját magát.

jan. 2. 18:21
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

“ Ezért 2 hónapja cseréltünk. Nem igazán tetszik neki,ma már felvetette h legyen közös kassza.

Engem kicsit bosszant h majdnem 2 évig nekem szinte minden pénzem elment a háztartásra,félre tenni se tudtam nagyon. Most h cseréltünk és tudok kicsit spórolni dobjak be mindent a közösbe.”

Ez csak az ő felvetése volt, nem vagy köteles elfogadni. Vagy mindig minden úgy van, ahogy ő akarja?

Mond meg neki, hogy nem, most 2 évig ez lesz a rendszer, aztán visszatértek ehhez a kérdéshez.

A közös kassza nem lesz jó egy ilyen fillérb…ó mellett. Gondolj bele, ő 3x annyit bele tesz, így majd csak mindig megy a hiszti, ha bármi “plusz” dologra mersz költeni.

Ne hagyd magad, eleve balgaság volt bele menni ebbe a felosztásba. A rezsi fele amit nem kellett fizessél eddig, kutya f…a ahhoz képest, amennyi élelmiszerre elmegy. Pláne ha ő a férfi, aki eleve 2x annyit megeszik mint egy nő. Nem beszélve a tisztítószerek, mosószerek, egyéb háztartásba kellő dolgokról.

Szóval ne hagyd magad, nincs oka hisztizni, eddig fordítva ment a dolog.

jan. 2. 19:57
 10/14 anonim ***** válasza:
#9, szerintem a "közös kasszát" nem úgy értette a pasi, hogy dobják össze a pénzt egy egy kupacba, hanem hogy eztán hajlandó a kaját is, a háztartást is, valamint a rezsi felét is közösen fizetni. Ami marad az ő zsebében ezen felül, az természetesen az övé.
jan. 2. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!