Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most hogy ő fizet többet legyen inkább közös kassza?
A párom kb 3x annyit keres mint én. 5 éve vagyunk együtt és 2 éve élünk együtt.
Nem akart közös kasszát eddig úgy volt hogy ő fizette a rezsit én az élelmiszert háztartási dolgokat. Az albérletet pedig felesbe. Egy ideje vitatkoztunk hogy én többet rakok bele anyagilag a kapcsolatba. Ezért 2 hónapja cseréltünk. Nem igazán tetszik neki,ma már felvetette h legyen közös kassza.
Engem kicsit bosszant h majdnem 2 évig nekem szinte minden pénzem elment a háztartásra,félre tenni se tudtam nagyon. Most h cseréltünk és tudok kicsit spórolni dobjak be mindent a közösbe.
Nem való nektek a közös kassza.
Maradjatok szépen külön, de ne címke, hanem összeg alapján felezzetek. A frászért nem szóltál két évig neki, hogy nagyobb összeget fizetsz, mint ő...? Ennek mi értelme volt?
Adjátok össze a kaja,rezsi, albérlet árát. Azt dobjátok össze felesben.
A maradék pénzedből pedig tudsz magadra költeni.
Miért is vagytok ti együtt?
Én 19 éve vagyok házas, hol a férjem keresett többet, hol én.
A rezsi az ő számlájáról ment, a boltban meg felváltva fizettünk. Ha kellett a gyerekeknek valami általában én fizettem, de soha nem számolgattuk.
Az már régen rossz, ha egymás elől takargatjátok a fizetéseteket. Mire költi mégis? Mással megy nyaralni? Másik nőnek vesz ajándékot?
Soha nem vennék élelmiszert pasi miatt.
Nem egyszer vittek már taetozasba is annyit esznek meg allandoan főzni kell.
Alapból minden ember tudja, hogy a rezsi sokkal kevesebb, mint két ember havi élelmezése, pláne ezen felül még a háztartásra számolt kiadások.Hogy mehettél ebbe bele?
A nőnek ez alapból ráfizetés, mert egy férfi ezerszer többet zabál.
#3 Ugyan minek fizesse a nő a férfi kajájának a felét, mikor a nő sokkal kevesebbet eszik?
Miért kéne már a nőnek zabáltatni a férfit? Etesse az saját magát.
“ Ezért 2 hónapja cseréltünk. Nem igazán tetszik neki,ma már felvetette h legyen közös kassza.
Engem kicsit bosszant h majdnem 2 évig nekem szinte minden pénzem elment a háztartásra,félre tenni se tudtam nagyon. Most h cseréltünk és tudok kicsit spórolni dobjak be mindent a közösbe.”
Ez csak az ő felvetése volt, nem vagy köteles elfogadni. Vagy mindig minden úgy van, ahogy ő akarja?
Mond meg neki, hogy nem, most 2 évig ez lesz a rendszer, aztán visszatértek ehhez a kérdéshez.
A közös kassza nem lesz jó egy ilyen fillérb…ó mellett. Gondolj bele, ő 3x annyit bele tesz, így majd csak mindig megy a hiszti, ha bármi “plusz” dologra mersz költeni.
Ne hagyd magad, eleve balgaság volt bele menni ebbe a felosztásba. A rezsi fele amit nem kellett fizessél eddig, kutya f…a ahhoz képest, amennyi élelmiszerre elmegy. Pláne ha ő a férfi, aki eleve 2x annyit megeszik mint egy nő. Nem beszélve a tisztítószerek, mosószerek, egyéb háztartásba kellő dolgokról.
Szóval ne hagyd magad, nincs oka hisztizni, eddig fordítva ment a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!