Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs intimitás mi lehet a baj?
20 évesek vagyunk 2 éves kapcsolattal a barátnőmmel. Kb 1 hónap ezelőtt volt egy szünet 3 napig, mert össze volt zavarodva elmondása szerint és kellett tér.
Aztán gondolkodott meg rosszabb is volt neki úgy hogy nem vagyok ezért vege lett a szünetnek. Már előtte is hónapokig nem volt szex de érinteni engedett értem itt a popó fogásra ha alszunk vagy a cici fogásra közben meg a simogatásra együtt fürödtünk előttem öltözött stb. De ezután a szünet után szószerint semmi. Nem enged fogni semmit, nem fürödhetünk együtt, nem láthatom mezítelenül, szexről nem beszélve, mikor pisil se mehetek be valamiért a fürdőbe. Nem értem mi a baj. Beszéltem vele, de annyit mond hogy idő kell meghogy nem az érintés a szeretetnyelve. Én ezt értem de szerintem nem ez van a háttérben. Szerintetek mi lehet a baj?
LOL, de mással is ugyanúgy fájni fog neki, gondjai lesznek lenn, vagy ez csak rád vonatkozik? Mert hiába nedvesedik be a nő ha a szexre izgul és nem te rád. Vagy nedves, de kiszárad közben mint a Szahara. Egyébként ha testi, illetve lelki oka van akkor orvoshoz kéne járnia, ha pedig nem lehet rajta segíteni (ne kérdezz milyen okból kifolyólag, nem vagyok orvos) akkor minek van még veled együtt? Nekem úgy tűnik, hogy téged büntet mert ott vagy neki mint bokszoló zsák és mert persze nem szeret.
Nem te vagy a fasz hanem ő a picsa. Hogyha nem működik a szexuális élet akkor véget kell neki vetni és nem szexelni. Ő hagyta, hogy megtörténjen és bár leállított téged hibáztat holott neki nem kellett volna engedni.
Sajnálom,de szerintem lefeküdt mással ameddig “szünet” volt és lehet csak bűntudatból van most veled.
De az is lehet hogy nem csalt meg és egyszerűen kihűlt az ő részéről,már csak megszokásból van veled.
Probald megbeszelni vele…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!