Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan érzem úgy, hogy a barátom és köztem nincs intimitás?
biztos leszavaznak de mindegy :)
Nincs rajtad elváltozás? elhízás? vagy narancsbőrös vagy? vagy elhanyagolt? vagy emésztőszag árad a szádból...
Mióta vagytok együtt, és ezaz állapot mióta tart?
"Szex előtt alig játszik velem, és szex közben sem simogat, hanem csak mozog, és ennyi."
Minek engeded, hogy berakja, ha nem állsz készen?
Ha neked több előjáték kell, akkor miért nem mondod? Jelezted felé ezt? Minek szexelsz így, ha nem leled benne örömöd? Ezek fogalmazódtak meg bennem a kérdésed kapcsán. Számomra érthetetlen. Már meg sem kérdezem orgazmusod van e vagy csak az ürge kielégül és vége a "szexnek".....
Ismerős. Exemmel mondjuk az elején volt sok csók, aztán olyan másfél év után nem. Szex sosem volt jó. Mindig csak betette kb szárazon, majd utána nyalt valamennyit, mindig fájt. Szóltam neki de nem érdekelte, vagyis inkább nem jegyezte meg, hogy kéne. De pl amikor kinyalt elélvezésig azt se ismerte fel, hogy elmentem, nekem kellett szólnom, hogy hagyja abba, mert vége, akkor leállt és még nyalt egyet kettőt. Ami kva szar nekem ha már elélveztem. De nem jegyezte meg ezt sem. Gyökér. Én amikor hosszan akartam csókolózni mindig elfordult, kérdeztem miért, először hülyeségeket mondott, pl nem szereti a mentolt és nemrég mostam fogat (ő is mentolossal mosott...), aztán már nem volt több kifogás és azt mondta, hogy "nem kell mindig sok legyen". Volt olyan, hogy az utcán próbáltam őt felizgatni játékból, odadörgöltem a farkához az én puncimat, persze nem látványosan meg nem teljesen csak ilyen kis szexin, erre azt mondta, hogy "ezt ne csináld, mert azt hiszik, hogy tetves a pi.na szőröd és épp vakarod".
Aztán amikor kidobtam akkor már ott írt hogy meg akar csókolni meg hogy ő nagyon is szerette a szexet ami volt kb havi 2, mert többet nem akart. Ha kidobod akkor hidd el meg akar változni.
Bizony bizony, "jogosan".
Célozd meg Morticia és Gomez kapcsolati szintjét, és boldog életed lesz. :D
8-as, mi lehet, hogy ugyanazzal a pasival jártunk, az én exem pont ugyanilyen primitívségeket tudott mondani, meg ugyanezeket csinálta, kb.semmi nem volt már köztünk.
Igen, jogosan zavar. Mindenképp beszélj vele erről, reméljük, hajlandó a változásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!