Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy kapcsolatban megszűnt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy kapcsolatban megszűnt szinte az intimitás, akkor mit lehet még tenni?

Figyelt kérdés
A párom túl van a változókoron, sajnos elég fiatalon. Addig sem volt sok a szex( heti 1-2 alkalom), de azóta havi, kéthavi 1. Az is inkább a kedvemért. Van időnk egymásra, gondjaink sincsenek, jól is érezzük magunkat egymással, de akkor is semmi. Mit lehet ilyenkor tenni? Még nem vagyok 50 sem, és szex nélkül még korai lenne leélni az életemet. Orvost végigjártuk, ugye a hormongondokat ott derítették ki, de más miatt nem kaphat pótlást.
2023. febr. 12. 19:34
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
61%
A változókornak semmi köze ehhez. 50-60 éves nők remegnek a péniszért. 60-as kollégáim fiatal csajokat dugnak.
2023. febr. 12. 19:36
 2/17 A kérdező kommentje:
Nálunk viszont szinte nulla lett a változókor után a szexualitás. Amúgy pedig a hormon változásnak igenis van köze a libidóhoz.
2023. febr. 12. 19:42
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Valakinél igen, valakinél nincs.

Ez ellen nem tudsz mit tenni, maximum más nőkkel ..., de jó lenne ha tudna róla a párod, vagyis egyetértés történne, a másik megoldás pedig az, hogy elhagyod, de ne csald meg. Az gerinctelenségre utal.

2023. febr. 12. 19:59
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is 50N vagyok nálunk is hormongondok vannak sajnos. Még nem 0, de egyre kevesebb, nekem meg magas a libidóm...
2023. febr. 12. 20:18
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Tesztoszteront miért nem kaphat? Attól függ a libidó.
2023. febr. 12. 20:35
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem fognak megvaltast hozni, de meg lehet probalni a maca port es a ginsenget, meg mas termeszetes afrodiziakumot.
2023. febr. 12. 21:12
 7/17 anonim ***** válasza:
51%

Akkor elmesélném, "hogy jártam anyátokkal".

A gyerekeink születése után a feleségem egyre kevésbé kívánta a szexet. Sosem volt nagy lepedőgyűrő, általában én kezdeményeztem, de volt, hogy ő. A heti 2 alkalom többnyire megvolt. A gyerekek születése után már csak én mentem oda, és volt hogy két hétig kérette magát.

38 évesen elkezdte mondogatni, lehet, hogy elkezdődött nála a klimax. Volt ő is dokinál.

40 éves korában bejelentette, hogy totál elment a kedve a dugástól, legyen elég a masszírozás,-már hogy én masszírozom őt-, meg az ölelkezés, de az is este fél 11 előtt, mert ő már annyira fáradt. Ekkor kezdett elkapni a harciideg. Intelligensen megbeszéltük, hogy nekem egy hét után már a huzattól is kangörcsöm van, szóval ha szeret egy kicsit is a tizensok év után, legyen olyan jó, hogy havi 3 alkalommal láthasson már muffot Kobra kapitány. Ment is egy évig, aztán csak előhozta, hogy minek kefélünk, már van gyerek, ő meg egyáltalán nem kívánja. Itt a klimax, részéről befejezve a szex. Éljünk együtt mint két jóbarát, mert minden másban elég jól együttműködünk.

Eddigre már összejött sok probléma, végül egy év javítgatás, próbálkozás után elváltunk.

Mindig tudtam, hogy az ideálja egy bizonyos férfi típus. Nem kifejezetten közkedvelt a nők között, de neki ez a karakterisztika volt a hovatovább, egykor egy kicsit én is belefértem, de idővel azért én is változtam valamelyest. (Aki volt sorkatona, az tudja: ez a tipikus első eltávos éheztetett kisbaka-forma, ez jött be neki. :) )

A válás után beújított egy ilyen srácot. 10 évvel fiatalabb nálam. Természetesen külön élünk, de mivel majd 20 évet együtt voltunk, látom az exemen, hogy a kislegény szénné töcsköli a "klimax kiránynőt". Hipp-hopp, véget ért a klimax, jöhet a gátlástalan szex.

Szóval kedves kolléga... Szerintem próbálkozni mindig érdemes, de nem mindig hozza az elvárt eredményt.

2023. febr. 12. 21:13
 8/17 anonim ***** válasza:
40%

7. folyt.

És hogy az exem kit cserélt le kire: Ha zene lennék, akkor nagyjából én lennék Ravel G dúr zongoraversenyének Adagio tétele, a fiatalember meg Mr. President-től a Coco Jambo. Szóval nem ágyékon felül kell keresni az okokat.

2023. febr. 12. 21:21
 9/17 A kérdező kommentje:
Utolsó. Akkor inkább az van, hogy más farkára vágyhat? Mert mi is parádésan megvagyunk, csak az ágyban nem akar már semmit. Legalábbis tőlem.
2023. febr. 12. 21:43
 10/17 anonim ***** válasza:
48%
Dobjátok fel valamit szex játékkal. Mondjuk mi is vettünk de rajtunk már az se segít 😂😂😂
2023. febr. 12. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!