Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy kapcsolatban megszűnt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy kapcsolatban megszűnt szinte az intimitás, akkor mit lehet még tenni?

Figyelt kérdés
A párom túl van a változókoron, sajnos elég fiatalon. Addig sem volt sok a szex( heti 1-2 alkalom), de azóta havi, kéthavi 1. Az is inkább a kedvemért. Van időnk egymásra, gondjaink sincsenek, jól is érezzük magunkat egymással, de akkor is semmi. Mit lehet ilyenkor tenni? Még nem vagyok 50 sem, és szex nélkül még korai lenne leélni az életemet. Orvost végigjártuk, ugye a hormongondokat ott derítették ki, de más miatt nem kaphat pótlást.
2023. febr. 12. 19:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, akkor te ffi vagy? mert azért nekem nem 100% egyértelmű...
2023. febr. 13. 08:09
 12/17 A kérdező kommentje:
Elnézést, tényleg nem írtam ki. Igen a férfi vagyok.
2023. febr. 13. 08:53
 13/17 anonim ***** válasza:

Murphy törvény..ahol a ffi tud, a nő nem tud/nem akar, ahol a nő akar, a ffi nem tud :-(

Erotikus filmek nézése nem inditja be?

Nekem csak akkor nem volt semmi libidóm, mikor nem szerettem már az exemet...akkor fél évig sem akartam.

Amúgy meg elég magas, ha jó kapcsolatban vagyok..

2023. febr. 13. 09:18
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

9:

Így, ahogy mondod. A nők is ugyanolyan szarháziak, mint azok a férfiak, akik 20 év házasság után összecsomagolják a bőröndöt és kisétálnak a családból egy feszes seggű, de üres fejű nőcske kedvéért. Csak a férfi egy rohadt strici, az ilyen nő meg "belefáradt" a kapcsolatba, nem érzi a tüzet, elmúlt a libidó, szóval meg kell őt érteni, hogy miért rúg apró darabokra egy évek alatt felépített kapcsolatot.

2023. febr. 13. 09:27
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
14# azt irta a kérdező, hogy hormonális gondok, nem azt, hogy más f**ra vágyik + jól megvannak. Te hogy éreznéd magad, ha te lennél ilyen helyzetben, hogy tudod, beteg vagy, és azért nem kivánod, a nőd meg folyton rádmászik? Én konkrétan pont az vagyok, aki tökre megérti a pasikat, ha szexhiány miatt félremennek (illetve mondjuk korrektebb lenne, ha szakitanának) de most pl nálam a ffinak van gondja, és k***ra megértő vagyok, pedig a te elgondolásod szerint akkor nekem is inkább le kéne lépnem...
2023. febr. 13. 09:36
 16/17 anonim ***** válasza:

10-es.

Nekünk is van egy pár, de egyiktől sem lett több kedve hozzá..😀😐

32F

2023. febr. 13. 12:52
 17/17 anonim ***** válasza:
47%

15: Most olyat írok, ami miatt nem leszek népszerű. Az ember a saját gyereke után feltakarítja az ágyról a taknyos hányást, ha beteg, pedig igen undorító és hazudik, aki szívesen csinálja. Mert szeretem a gyerekemet. Akit szeretek, azért elmegyek a falig, és ha úgy van, akkor tovább is.

Értem én a hormonális libikókát, nem vidám dolog egy nőnek ezt megélni. De ha szereti a párját, akkor egy kompromisszum csak ki tud alakulni, nem de? Másrészről meg a klimax is elmúlik, és a legtöbb nőnél visszajön a vágy, ha nem is oly intenzíven, mint annak előtte. Szó sincs róla, hogy el kellene hagyni bárkit is, mert hormon gondjai vannak. De ha szereti a másikat, akkor megoldják kompromisszummal. Az én volt feleségemnél is volt hormonális változás, ahogy sok 40+-os nőnél, csak neki kicsit korábban. A fő gond ott volt, hogy már nem szeretett annyira, hogy közösen átlendüljünk ezen, inkább lecserélt egy jobbra.

2023. febr. 13. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!