Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Prostival lehet csillapítani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prostival lehet csillapítani az intimitás iránti vágyat?

Figyelt kérdés

Úgy érzem sokkal több kapcsolatom volt már mint kellett volna, és a legutóbbi különösen megviselt. Egyszerűen eljutottam oda, hogy több embert én már nem akarok bántani, nem akarok több szomorúságot magam után. Azt hiszem, hogy kiégtem. Nem szeretnék már se komoly, se alkalmi, se szeretői kapcsolatot. Mindenkinél ottmarad belőlem egy kicsi, és már úgy érzem elfogytam ebben. Nem tudok bízni se a nőkben, se önmagamban. Mérhetetlen távolságra kerültem attól is, akit szeretni képes lehetek.

Nem akarom ezt folytatni, egy ideje nem keresem senki társaságát, megtanultam teljesen egyedül élni.

Viszont hiányzik a szex, a csók, az ölelés, a cirógatás, az összebújás. Az a nyugtató érzés, mikor valaki ha rámnéz nem másra gondol.

Soha életemben nem voltam prostituáltnál, sőt, mégcsak azt se értettem miért csinál ilyet valaki. Mégis, elkezdett foglalkoztatni a gondolat.

A szexuális vágyak kiélése vajon képes lehet csillapítani az intimitás iránti vágyat? Esetleg járt/jár másvalaki még hasonló cipőben?

2023. márc. 19. 21:53
A kérdező szavazást indított:
Ez egy jó ötlet, btw erre találták ki.
Szerelmet akarsz vásárolni? Kis buta.
Beteg vagy, menj orvoshoz!
Költözz fel a Hargitára, gazdálkodj, tarts kecskét! (Nagyon szép állatok.)
Nem kell mindenkinek szeretnie. Menj focizni, ússz, sakkozz, majd az el tereli a figyelmedet.
14 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
20%
Olyanhoz menj aki csak massziroz, leszop, kiveri az tudja
2023. márc. 19. 22:03
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs benne semmi rossz. Próbàld ki nyugodtan.
2023. márc. 19. 22:26
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Az ami iránt te vágyakozol, azt egy prosti nem tudja nyújtani, illetve igen, de te is tudod, hogy kamu és nem fogja adni a lelki megnyugvást, ezt az űrt fizikai úton nem lehet kitölteni. Én rendszeresen prostizom, zsákot üríteni, de tudom, hogy ez csak egy szolgáltatás és semmi egyebet nem látok bele. Én is évek óta egyedül élek, dugópajtikkal és prostikkal. Az időm túl fontos ahhoz, hogy kapcsolatban töltsem el. Néhány negatív velejáróját te is felsoroltad, de én megtanultam idővel elfojtani ezeket az érzéseket.
2023. márc. 19. 22:47
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

"ölelés, a cirógatás, az összebújás. Az a nyugtató érzés, mikor valaki ha rámnéz nem másra gondol."

Hát ezt nem hiszem, hogy prostinál fogod megkapni. Még ha meg is próbálja eljátszani sem fogod neki elhinni, ami neked pont a lényeg lenne.

2023. márc. 19. 23:01
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Keress szexpartnert szerintem, a prosti nem fog cirógatni meg úgy a szemedbe nézni, max a következő kliensre gondolni. Egy alkalmi szex kapcsolatban h mindketten jonak látjátok szóba jöhet ilyesmi, több intimitás, de kötöttségek nélkül.
2023. márc. 19. 23:29
 6/9 anonim ***** válasza:
88%

"-Viszont hiányzik a szex, a csók, az ölelés, a cirógatás, az összebújás. Az a nyugtató érzés, mikor valaki ha rám néz nem másra gondol."?

Akkor te nem vagy kiégve...csak olyan valaki hiányzik aki szeret úgy igazán.

Nekem is, és még sokunknak....

2023. márc. 19. 23:43
 7/9 anonim ***** válasza:
56%
Csak ímmel-ámmal
2023. márc. 19. 23:56
 8/9 anonim ***** válasza:
85%
Igen. Megkapod tőle ugyanazt, mint egy barátnőtől, csak közben nem kell 24/7 elviselned, és olcsóbban megúszod. Szerelem? Azt a barátnő is csak hazudja.
2023. márc. 20. 07:06
 9/9 anonim ***** válasza:
83%
Az a ribizli aki nem fekszik össze mindenkivel csak veled úgy hìvjàk hogy barátnő. Ez ìgy durvàn hangzik de aki érti érti
2023. márc. 20. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!