Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prostival lehet csillapítani az intimitás iránti vágyat?
Úgy érzem sokkal több kapcsolatom volt már mint kellett volna, és a legutóbbi különösen megviselt. Egyszerűen eljutottam oda, hogy több embert én már nem akarok bántani, nem akarok több szomorúságot magam után. Azt hiszem, hogy kiégtem. Nem szeretnék már se komoly, se alkalmi, se szeretői kapcsolatot. Mindenkinél ottmarad belőlem egy kicsi, és már úgy érzem elfogytam ebben. Nem tudok bízni se a nőkben, se önmagamban. Mérhetetlen távolságra kerültem attól is, akit szeretni képes lehetek.
Nem akarom ezt folytatni, egy ideje nem keresem senki társaságát, megtanultam teljesen egyedül élni.
Viszont hiányzik a szex, a csók, az ölelés, a cirógatás, az összebújás. Az a nyugtató érzés, mikor valaki ha rámnéz nem másra gondol.
Soha életemben nem voltam prostituáltnál, sőt, mégcsak azt se értettem miért csinál ilyet valaki. Mégis, elkezdett foglalkoztatni a gondolat.
A szexuális vágyak kiélése vajon képes lehet csillapítani az intimitás iránti vágyat? Esetleg járt/jár másvalaki még hasonló cipőben?
"ölelés, a cirógatás, az összebújás. Az a nyugtató érzés, mikor valaki ha rámnéz nem másra gondol."
Hát ezt nem hiszem, hogy prostinál fogod megkapni. Még ha meg is próbálja eljátszani sem fogod neki elhinni, ami neked pont a lényeg lenne.
"-Viszont hiányzik a szex, a csók, az ölelés, a cirógatás, az összebújás. Az a nyugtató érzés, mikor valaki ha rám néz nem másra gondol."?
Akkor te nem vagy kiégve...csak olyan valaki hiányzik aki szeret úgy igazán.
Nekem is, és még sokunknak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!