Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs intimitás mi lehet a baj?
20 évesek vagyunk 2 éves kapcsolattal a barátnőmmel. Kb 1 hónap ezelőtt volt egy szünet 3 napig, mert össze volt zavarodva elmondása szerint és kellett tér.
Aztán gondolkodott meg rosszabb is volt neki úgy hogy nem vagyok ezért vege lett a szünetnek. Már előtte is hónapokig nem volt szex de érinteni engedett értem itt a popó fogásra ha alszunk vagy a cici fogásra közben meg a simogatásra együtt fürödtünk előttem öltözött stb. De ezután a szünet után szószerint semmi. Nem enged fogni semmit, nem fürödhetünk együtt, nem láthatom mezítelenül, szexről nem beszélve, mikor pisil se mehetek be valamiért a fürdőbe. Nem értem mi a baj. Beszéltem vele, de annyit mond hogy idő kell meghogy nem az érintés a szeretetnyelve. Én ezt értem de szerintem nem ez van a háttérben. Szerintetek mi lehet a baj?
Ebből csak egyvalami érthető, hogy ne menj be, mikor a klotyón ül. A többire nincs magyarázat. Ne haragudj, de ennek a kapcsolatnak annyi.
N
Szerintem valami nagyon nincs rendben.
Arra fogadnék, hogy a szüncsiben félrement egy kis kutymákra,
és azóta is arra a fricire gondol, tőled meg kvázi undorodik.
Rossz neki a kapcsolat és nem tudja hogy véget vessen, avagy a kellemes múlt miatt fektessen még bele energiát.
Csak ti tudjátok, miért alakult így, Például akire haragszol, folyamatosan csalódtál, kiábrándultál ugye nem esik jól, ha fogdos és szexelni sem akarsz.
Jaigen, együtt is laktok?
Mert akkor a költözés is cink lesz neki...
Nem volt mással ezt fixre tudom. Halál de biztosra. Viszont amikor megkérdezem, hogy jó ez e. Mindig igen a válasz. Meghogy nem akar szakítani, velem akar lenni.
Ugyanúgy viselkedik ugyanúgy reggel puszi, reggelit,kaját csinál este ugyanez meg szinte ugyanúgy beszelgetünk csak az intimítás tűnt el nagyon is. Ez idővel javul vagy változik? Mert tényleg vagy 100x megkérdeztem, hogy biztos velem akar e lenni és igen a válasz. Hol ott látom hogy ez rossz. Kérem legyen őszinte de akkoris csak ezt mondja és pedig ő megmondó ember kapcsolat elején is mondta, hogyha az a helyzet hogy vége akkor ő megmondja. Szünetnél is amit akart az ugy volt szóval ha nem akarna és az lenne a helyzet szerintem nem tétovázna emlékek miatt.
Rossz a szex meg fogdosás neki tőled.
Nekem is volt 2 exem akikkel csak megutáltam a szexet.
"Kb 1 hónap ezelőtt volt egy szünet 3 napig, mert össze volt zavarodva elmondása szerint és kellett tér."
Valószínűleg azért kért "szünetet" mert nem szeret, kíván téged, de még bebeszélné magának, erőltetné az érzéseket irántad.
"Már előtte is hónapokig nem volt szex de érinteni engedett értem itt a popó fogásra ha alszunk vagy a cici fogásra közben meg a simogatásra együtt fürödtünk előttem öltözött stb. De ezután a szünet után szószerint semmi."
Ha hónapokig nem volt szex akkor miről van szó? Persze hagyta, hogy simogasd, fogdosd hátha előtörnek újra az érzések irányodba, de mivel nem jött össze hát "szünetet" kért.
A "szünet" egyenlő a szakítással hiába nem úgy van előadva, hiába megy hozzád vissza akár még 20x is 20 "szünet" után.
Azt nyilván nem tudom, hogy érzelmileg/testileg vagy lelkileg és fizikailag hűtlen-e hozzád viszont abban biztos vagyok teljesen, hogy téged már nem szeret, vágyik rád.
Lehet ezt húzni ha engeded neki, de jobban tennéd ha komolyan és végérvényesen szakítanál vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!