Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy olyan érzésem hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy olyan érzésem hogy meg fog csalni a párom. ?

Figyelt kérdés
Elment a barátaihoz házi buliba és most ugy érzem hogy megfog csalni. Régen is ment de akkor nem éreztem így. Az utóbbi időben nem nagyon tudtunk egymással foglalkozni a munkánk miatt így decemberben talán ha 2szer voltunk együtt kb és szerintem ez miatt is van ez az érzés hogy ha kellő mennyiségű alkoholt iszik félek hogy megcsal. Lehet én gondolom csak rosszul?

dec. 31. 15:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idősek vagytok?
dec. 31. 15:54
 12/22 anonim ***** válasza:
87%

Mert nem bízol már benne.

Ez ilyen egyszerű.

Csak még nem fogtad fel igazán, és nem akarod elhinni.

Jobb lesz tudatosítani magadban, hogy hamarosan keresheted az új párod.

dec. 31. 15:55
 13/22 A kérdező kommentje:

11. Válaszoló

Én 23 ő 28 és már 6 éve vagyunk együtt

dec. 31. 16:09
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Lehet már megtette, lehet még nem, de havi 2x együttlét édeskevés. Folyamatosan frusztrációt, feszültséget fog benne gerjeszteni. Szóval ha még nem tette meg, de ilyen lapos marad a szexuális életetek akkor előbb utóbb megteszi - félrelép, vagy szakít.
dec. 31. 16:12
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha ugy erzed,annak oka van. Az eszed vette a jeleket tudat alatt.

Ha nem teged vslaszt amikor latszik h kifejezetten azt igenyelned akkor szakits mert nem ugyanazzal az aszf-el mukodtok. Valszeg meg is fog csalni,mert neki a kapcsolat egy nyug a viselkedese alapjan.

dec. 31. 16:15
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
5 év alatt nem alakult ki a bizalom? A másik dolog hogy ennyi idősen nincsen minden nap igénye,hogy lásson. Ez már mond valamit. Beteg vagy én ki se mozdulnék melőled. Decemberben 2 nap az nagyon kevés. Ennek a kapcsolatnak már novemberben vége volt.
dec. 31. 16:18
 17/22 A kérdező kommentje:
Most azért voltunk keveset együtt mert a munka most decemberben őt is és engem nagyon megviselt,után haza utaztunk és ő is a családjával meg én is. Nem soká utazunk vissza és több időnk lesz egymásra. Bizalom az van de 5 év után is csak ma volt egy ilyen fura érzésem
dec. 31. 16:42
 18/22 A kérdező kommentje:
Meg én nem várom el hogy attól mert megfáztam akkor márpedig mellettem legyen. A barátaival nagyon keveset találkozik és várta is hogy menjen és igazából örülök hogy ment mert kell ennyi kikapcsolódás 1 évbe 1szer. Csak ez a gondolat motoszkált ma a fejembe de igazából bízom benne és tudom hogy nem tenné meg.
dec. 31. 16:54
 19/22 anonim ***** válasza:
54%
Mi sem vártuk el egymástól. De ha együtt vagyunk( főleg 5 éve). Szerintem az a normális. Bár én 1.5 év után eljegyeztem.
dec. 31. 17:44
 20/22 anonim ***** válasza:
63%
Ha jó a kapcsolat, bízz! Nem fogja elmondani ha lesz is valami mert szégyelni fogja talán. Máshogy fog veled úgyis viselkedni.
jan. 1. 02:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!