Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Már annyira irigylem a húgomat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már annyira irigylem a húgomat, hogy őt szinte utálom, a férjéhez pedig hamis "kezdek beleszeretni" érzésem van, pedig nem is beszélünk a köszönésen kívül. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A húgom egy áldott jó lélek az összes hülyeségével és hiányosságával együtt. Most 28 éves. Tizenegy éve ismerkedett meg egy fiúval, akivel a következő évben össze is házasodtak. A férje jól néz ki, ad magára mind a mai napig, munkában sokat lépett előre, tehát jól keres, a húgomnak dolgoznia sem kellene, de persze megteszi, szóval nagyon kellemesen és békésen élnek anyagi problémáktól mentesen. Havonta többször vagyunk invitálva otthonra közös étkezésre, aztán sikerül ahogy sikerül, van, hogy nem. Utóbbi időben többször is sikerült. A férje olyan hihetetlenül figyelmes és gondoskodó vele, de még a pillantásából, mosolyából is süt felé egy bizonyos csak neki fenntartott mély, különleges szeretet és tisztelet... Ők tényleg egy pár, akik kiegészítik egymást, törődnek egymással. Ennyi év után is. Kértem már tanácsot a húgomtól, többek között náluk hogyan szokott kinézni egy fárasztó nap után. Azt mondta, változó, ki mikor ér haza előbb. Ha a húgom férje - mivel a húgom álló munkát végez -, lábfürdővel várja. Leül a padlóra a lavór elé és tíz percig masszírozza a lábfejét, nyomogatja a vádliját, aztán letörölgeti és krémet belemasszíroz a bőrébe. Ha a húgom, ő is valami hasonlóval, de ő férje vállait és a fejbőrét masszírozza, miközben a lába ázik és keserű cukrot nyammog. Nekik, egymás felé ez általános törődés egy hosszú nap után. De nem feltétlen kell egyiknek vagy másiknak előbb érkezni, ha látni lehet, kinek volt bent xar napja. Hát, akkor leülnek és beszélgetnek! Kibeszélik! Nincsenek tabuk! És ez csak az, amikor hazaérnek!

Nekem évek óta van kapcsolatom, abból hat éve vagyok házas, de már kőszéket törnék a férjem fején! Együtt élünk albérletben, és egy hosszú nap után a széken vagy a kanapén dölik zabálni egy film előtt, csöndesen. Próbáltam, amit a húgom, jól is esett a férjemnek, de fordítva neki ez nem jött. Ha kérem, hoz lavór vizet, magától eszébe nem jut. Kapom néha, hogy jól nézek ki, de zömében semmit, mert őt a ruháim nem érdeklik, általánosan pedig "úgyis tudod, hogy tetszel és jól nézel ki", szóval nem kell milliószor mondani. Csak úgy nem kapok semmit ajándékba. Ha megyünk valahova és lassú vagyok, siettet, hogy "siess már". Utálom, ha siettetnek, meg is mondom, de olyankor is azt mondja, hogy oké, oké, csak siessek. Ő nem vevő arra, hogy a lényegretörő összefoglaláson túl részletesebben meséljen a napjáról. Ő úgy veszi, hogy ha gond van bent, nem hozza haza, előbb vagy utóbb úgyis rendeződik vagy máshogy alakul. Akkor meg kell oldani és kész. Minek idegesítsen vele. Az én férjem egyébként sem volt soha az elegancia híve, de ezzel nem volt különösebb bajom. Élettel telibb volt. Negyvenen túl már nem az. Én sem vagyok harmincas, mégis más vagyok. A napok egyformák, ő meg mintha öregember lenne, aki megelégszik azzal, hogy csöndben élvezi a társaságomat egy film mellett. Kedvszegő. Sejtelmesen utaltam, sugalltam neki erre meg arra, lehetne, csinálhatnánk, nem tetszik, de ő nem fogja az adást.

jan. 3. 11:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
13%

A hugod bírja.

Nekem is volt ilyen csicska pasim hát en nem birtam.

Semeddig nem tart inceleket összeszedni, csak ahhoz gyomor is kell.

En ezèrt nem irigxelek ilyeneket mivel voltam en is hasonlokban.

jan. 3. 12:05
 2/15 anonim ***** válasza:
73%

A húgodék egyszerűen szerencsések, hogy ennyire összepasszolnak.

És akkor jöjjön az évtizedek tapasztalata:

Lesz ez meg így se, ha majd megérkezik a gyerek.

Volt ilyen "csodapár" a baráti körünkben. A csajok mind el voltak ájulva, hogy bánik a feleségével a pali.

Nekem nagyon nyálas volt, sőt inkább taszított, sosem dőltem be a mézes-mázos embereknek.

Kiderült, hogy fűvel-fával csalta a feleségét, az meg kis naív volt, elhitte vele, hogy ő az istennő.

Azóta el is váltak.

jan. 3. 12:06
 3/15 anonim ***** válasza:
82%

A húgod és a férje összeillenek és szeretik egymást, ti pedig nem. Ennyi a különbség. Óriási különbség.

Ha szenvedsz és nem elég és nem jó neked, akkor meddig akarsz még így élni? A férjedtől ennél többet/mást nem kaphatsz.

Kár ebben maradnod.

jan. 3. 12:12
 4/15 anonim ***** válasza:
72%
Nekem ez a lábfürdős masszír pl sok lenne, de kinek mi. Nem kéne összehasonlítgatni a saját házasságodat a húgodéval. Valami miatt azt a férfit választottad, akivel vagy. HA megváltozott, akkor lehet erről beszélgetni, hogy min lehetne javítani, de csak azért, mert látsz egy példát egy másik házasságra, attól még nem kéne elvárnod, hogy hirtelen a férjed változzon meg.
jan. 3. 12:19
 5/15 anonim válasza:
83%

Összeillenek és szeretik egymást...nincs ebben semmi furcsa.

Én többnyire egyedül éltem-élem az életem,nekem életem során három barátnőm,párom volt,most középkorú vagyok.Az első kettő néhány hónap volt.Az utolsó 2 év,vele,ha nem is ennyire mint a húgodék,de mis is hasonló dolgokat tettünk egymásért,pl:én imádok főzni,sokszor voltam otthon munkámból adódóan sé amire hazaért a párom a kedvenc ételeit főztem neki vagy pl:megcsináltam a nagytakarítást,kimostam az ágyneműket,ruhákat stb..Tehát nem az a fajta férfi vagyok aki hazaér,eléteszik az ételt,fingik párat aztán böfögve

lefekszik a tv elé aludni..Ha én hazaértem ő is hasonló dolgokkal várt,megmasszírozta a hátam,lábaim..szerintem nincs ebben semmi fura..szeretetnek hívják.

A kapcsolat folyamán is voltak az ő részéről féltékenységi rohamok,kreált,ok nélküli sértődésekVégül én is megkaptam(és fogalmam nincs miért)hogy nekem fiatalabb nő kellene,meg hogy bámulom a nőket a bevásárlóközpontban,meg hogy biztos meg is csalom valakivel.Pedig soha semmi ilyen nem történt,még gondolatban sem.Én egy őszinte ember vagyok,ha így éreztem volna akkor jelzem neki hogy már nem szeretem,nem szeretném folytatni ezt a dolgot,és nem a háta mögött csináltam volna ilyesmit.

Így sajnos véget ért a dolog,mert a végén már heti szinten felvetette ezeket a dolgokat.

Tehát szép dolog az ha két ember így érez egymás iránt,így viselkedik egymással.a törödés érzése,ha így várnak haza.

jan. 3. 12:27
 6/15 anonim ***** válasza:
37%
Rossz a termeszeted, de ha nagyon akarsz csiszolhatsz rajta. Leirasod alapjan nekedd sosem jottek be az ilyen ferfiak, csak azt irigyled hogy boldogok neked meg senkid nincs ,az eletben hozott rossz donteseid miatt.
jan. 3. 12:35
 7/15 anonim ***** válasza:
46%

Szerintem te csak a szépet meg a mézes mázos külsőt làtod. Nem látsz bele a házasságukba, kapcsolatukba. Csak annyit látsz, amennyit engednek látni. Nincsen tökéletes házasság, nincsen tökéletes férj és tökéletes feleség. Lehet, hogy jól megvannak, passzolnak egymáshoz, mint a yin meg yan, de biztos lehetsz, hogy náluk is van olyan, ami miatt mindkét fél "kőszéket törne a másik fején".

Az én férjem valahol a húgod férje és a te férjed között van. Minden nap beszélgetünk legalább egy órát. Ha baj van, valamelyikünkkel akkor leülünk kibeszéljük és megyünk tovább. Ha valamivel kapcsolatban nem értünk egyet, akkor kompromisszumot kötünk. Nem kapok minden héten virágot, de figyelmes és odaadó. Viszont karácsonykor megvettem magamnak előre az ajándékot. Nem a fa alatt bontottam ki. Aztán a férjem mégis becsempészett egy kis ajándékos dobozt a fa alà és meglepett egy parfümmel és egy randival. Viszont nincsen minden este làbmasszázs meg hátmasszázs. Nekem is sok lenne az, ha minden este megjelenne egy lavór vízzel meg egy tubus krémmel. Ettől függetlenül vannak rossz napjaink. Néha megmorogjuk egymást, én meg egy fél órája puffogtam a konyhában, hogy a férjem képes volt visszatenni a hűtőbe a nagy làbast, miközben 2 falat kaja maradt benne. Bosszantó, mert alig van hely a hűtőben amúgyis. Én meg csapkodni szoktam, ha fáradt vagy ideges vagyok. Ettől a férjem szokott kiborulni. Már mindenhová visszacsapódàs gátlót szerelt, hogy az ajtók, szekrények, fiókok egyben maradjanak. Kívülről egy baráti társaságban vagy egy családi vacsorán szinte idilli képet festünk a másfél éves gyerekünkkel. Szeretjük, tiszteljük, megbecsüljük egymást, de nem minden napunk olyan, mint a csöpögős romantikus filmekben. Nekünk is megvannak a magunk hibái és a magunk problémái, de ezeket senki orrára sem kötjük.

Gondolom a húgodék is pontosan így csináljàk. Hidd el, nincsen miért irigynek lenni a màsikra. Nekik is vannak problémáik, rossz tulajdonságaik, csak te ezekről nem tudsz. A sógorod is ugyanolyan ember, mint a te férjed. Azonban ha nem érzed magadat jól a férjed mellett, úgy érzed nem szeret téged ahogyan te szeretnéd, akkor lépj ki belőle!

jan. 3. 14:02
 8/15 anonim ***** válasza:
55%

Ők igazi párkapcsolatban élnek, ti meg lassan csak albérlőtársak vagytok...

A párkapcsolat olyan, mint a bicikli,ha nem tekerjük, eldől, és mindkettőnknek egyformán kell tekerni....

jan. 3. 15:00
 9/15 anonim ***** válasza:

OFF - 7-esnek "Én meg csapkodni szoktam, ha fáradt vagy ideges vagyok. Ettől a férjem szokott kiborulni. Már mindenhová visszacsapódàs gátlót szerelt"

Akkor elég gyakran lehetsz fáradt és ideges. Mitől? Ezt kéne megbeszélni, és valamin változtatni.

(Örülj, hogy figyelt arra, hogy ne romoljon meg a maradék étel. Többre akkor nem telt neki.)

jan. 4. 12:28
 10/15 anonim ***** válasza:

9-es, akkoriban a probléma nagyon összetett volt. Sok minden összejött, amikor sokat csapkodtam. Nem a férjemmel volt/van a baj.

Édesapámnak leálltak a veséi, külföldön (10 ezer km tőlünk) haldoklott az intenzíven hónapokat. Nem tudtam aludni, mert görcsben volt a gyomrom, hogy mikor jön az a hír. Mellette pedig van egy másfél éves gyerekünk. Másfél éve nem alszok. Férjem napi 10-12 órát dolgozik 7/7 nap. Nyilván nem várható el tőle, hogy ő kelljen a gyerekhez, mikor hajnalban indul dolgozni. Azt a 2 falat bolognait nyugodtan megehette volna egyébként. Nem értettem a logikát, hogy azt miért nem szedte ki, mikor az utolsó adag tésztát ő ette meg előző este. Egy evőkanalnyi (nekem 2 falat) bolognait hagyott a nagy làbasban. Bosszantó volt, mert nincsen hely a hűtőben.

Egyébként igen, gyakran fáradt vagyok. Kisgyerekes anyukaként nagyon gyakran 2-3 órákat alszom egy rettentően sírós, hisztizős gyerek mellett. Mellette iskolába járok, tanulok és 12 órás szakmai gyakorlatokat töltök műtőben. Ezt azért csinálom, hogy mire visszamegyek dolgozni, ne a férjem pusztuljon bele a munkàba. Ezzel a szakképesítéssel a fizetésem dupláját vihetem haza, ami olyan nettó 500-600 ezer Ft. Azért nagyon nem mindegy. Sajnos ez egy ilyen időszak, a gyerek is nagyobb lesz és jövő ilyenkor a szakmám is meglesz már. A férjem igyekszik kivenni a részét a gyerek ellátásában, de mivel nagyon sokat dolgozik, így nyilván a nagyobb része rám hárul. Emiatt van az, hogyha kapok egy olyan hírt, hogy apám a harmadik dialízis után is teljes fokú veseelégtelenséggel is azt hiszi, hogy 1904 van 2024 helyett, akkor sajnos a stressz és a fáradság így jön ki rajtam. Rossz tulajdonságom. Nem tudok mit csinálni.

jan. 4. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!