Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy olyan érzésem hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy olyan érzésem hogy meg fog csalni a párom. ?

Figyelt kérdés
Elment a barátaihoz házi buliba és most ugy érzem hogy megfog csalni. Régen is ment de akkor nem éreztem így. Az utóbbi időben nem nagyon tudtunk egymással foglalkozni a munkánk miatt így decemberben talán ha 2szer voltunk együtt kb és szerintem ez miatt is van ez az érzés hogy ha kellő mennyiségű alkoholt iszik félek hogy megcsal. Lehet én gondolom csak rosszul?

dec. 31. 15:23
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
86%
Te ismered. De ha féltékeny vagy azzal ártasz magadnak és leginkább a párodnak. Miért megy külön bulizni egyébként? Együtt vagytok, a szilvesztert együtt kellene ünnepelni. Párom nem megy nélkülem, én sem nélküle.
dec. 31. 15:25
 2/22 anonim ***** válasza:
4%
Benne van hogy megcsal. Legalább szájjal kényszeritened a kielégülésre. Akkor biztos nem csalna meg.
dec. 31. 15:27
 3/22 anonim ***** válasza:
76%
Max ha a csajok isznak elég alkoholt.
dec. 31. 15:27
 4/22 anonim ***** válasza:
91%
Te miért nem mész vele?
dec. 31. 15:30
 5/22 A kérdező kommentje:

1. Válaszoló.

Én nekem sikerült beteg lennem,így karácsony után így nem mentem meg igazából kell egy kis külön töltött idő is hogy a barátaival legyen.

2. Válaszoló.

Szexre nem volt idő így erre sem volt.

dec. 31. 15:31
 6/22 anonim ***** válasza:
21%
Igen ez általában a nőkön múlik nem a pasin.
dec. 31. 15:32
 7/22 anonim ***** válasza:
27%
Nekem is
dec. 31. 15:39
 8/22 anonim ***** válasza:
88%

Amelyik kapcsolatban a bizalom meginog, az véget is fog érni rövidesen.

Akár alapos a gyanú, akár alaptalan a megcsalásra.

Sajnálom.

Tapasztalat.

39/F

dec. 31. 15:46
 9/22 anonim ***** válasza:
51%
Szinte biztos meg fog csalni, vagy már lehet régóta csal. Dobd ki.
dec. 31. 15:47
 10/22 A kérdező kommentje:
Az tuti hogy nem csalt meg 5 év alatt. Én bízom benne csak ez a gondolat motoszkál a fejembe valahogy/valamiért csak nem értem miért
dec. 31. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!