Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan érzésem van, hogy a barátom csak kötelességből tölt velem időt, meg csak kötelességből szexel velem és ha tehetné, akkor csak netflixet nézne, meg chipset és jégkrémet zabálna esténként, meg hétvégén. Szerintetek mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
A barátom 44 éves, én 32 vagyok. Ő alapvetően is egy introvertált ember, ahogy elmeséli, túl sok motivációja soha nem volt semmihez az életben. Egyedül olvasni szeret, de azt nagyon. A közös programokat mindig én szervezem, a szexet nekem kell kezdeményezni. Ő csak úgy passzívan belemegy a dolgokba, vagy időnként egyenesen közli, hogy nincs kedve. Ha rajta múlna, akkor csak kajálnánk, filmeket néznénk, meg olvasnánk. Alapvetően nem akar nálam aludni sosem. Én szoktam mondani neki, hogy maradjon éjszakára. Néha ennek ellenére elmegy haza és látja, hogy nekem ez rosszul esik, akkor látom rajta, hogy nagyon kétségbe van esve, mint aki attól fél, hogy be fog telni a pohár. Gondoltam rá, hogy esetleg depressziós, de tagadja, hogy rossz kedve lenne, vagy bármi egyéb erre utaló tünete lenne (pl. rossz alvás, étvágytalanság stb). Lehet, hogy ő egyszerűen ilyen? Vagy ez egyértelmű jele annak, hogy nem szeret? A vicc az, hogy végső soron sokat találkozunk, heti kétszer minimum járunk sportolni, meg társaságba, a hétvégéken általában kirándulunk. És azt állítja, hogy jól érzi magát a programok során. Ennek ellenére olyan érzésem van, mintha csak kötelességből csinálna mindent, szíve szerint meg csak netflixet nézne, meg jégkrémet zabálna.2023. aug. 30. 22:07
1/6 anonim válasza:
Asszexualis, libido,erekcio probléma, igazából nem kíván? Sok oka lehet. 32 éves vagy, rakd ki!
2/6 anonim válasza:
Aszexualis, alacsony tesztoszteron, stb.
Igazábol ezek ellenere se illetek ossze…
3/6 anonim válasza:
Minek vagy ilyennel? Ez nem FFI egy életképtelen nulla...
4/6 A kérdező kommentje:
Valami mégis megfogott benne. Amúgy értelmes okos, meg kedves.
A sors fintora az, hogy az előző két barátom meg sokkal aktívabbak voltak, mint én és én számítottam otthonülőnek, meg introvertáltnak :D
2023. aug. 31. 07:06
5/6 anonim válasza:
Szerintem csak az az oka, hogy alapból ilyen.Neki az is jó, ha ez van ,meg az is, ha az ,amit te akarsz.Szeretni biztos, hogy szeret téged. Egyébként meg azért nem alszik veled, mert egyedül jobban tud töltödni.Meg azt csinálhat, amit akar. Ő introbb, mint te.
6/6 anonim válasza:
:D :D :D Szuper választás volt! Értelmes, okos meg kedves. Ez pont elég egy párkapcsolathoz! Csak mondom, a nők ilyeneket választanak férjnek. Ők a rendes fiúk. Nem probléma, de keress mellé egy rosszfiút is, aki naponta 5 nőt kefélget, te is beférsz még a sorba. Szóval lesz egy normális jófiú aki otthon vár, meg lesz szexuális életed egy Adonisszal.
Bár ahogy leírtad, a jófiú gyakorlatilag semmire sem jó. Te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!