Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudott a szüzességéről. Aki csak egy nővel volt, az biztos, hogy mással is akar majd később?
Én 19/L ő 18/F
Két hónapja vagyunk együtt. Már az elején rákérdeztem, hogy volt-e már kapcsolata, szűz-e még. Azz mondta, volt és le is feküdtek. Én csak ezután mondtam el, hogy nekem is volt, tehát nem úgy volt, hogy én elmeséltem és cikinek érezte, hogy neki nem volt és rávágta, hogy már neki is volt. Na de nem is csak egyszer hazudott erről, hanem folyamatosan előjöttek ilyen régi történetek és mesélte hogy csajozott meg hogy egyéjszakásozott, milyen helyszíneken szexelt. Egyébként mi még nem feküdtünk le, én akartam volna, kicsit kínos de nem állt fel neki, próbálkoztunk párszor de még mindig nem, csak orál volt. Tegnap elmondta, hogy még nem volt senkivel. Magyarázatot nem tudott adni, miért hazudott.
Engem ez nagyon bánt, de leginkább azért, mert én hosszútávra tervezek vele, nem csak úgy "jó lesz egy darabig", márpedig tudom, hogy aki csak egy emberrel volt egész életében, annak mindig ott lesz a gondolat a fejében, hogy vajon mással milyen lehet, általában félre is lépnek.
Ti elnéznétek ezt a hazugságot?
"tudom, hogy aki csak egy emberrel volt egész életében, annak mindig ott lesz a gondolat a fejében, hogy vajon mással milyen lehet, általában félre is lépnek"
Na, pont ezért hazudott neked. Nem egy szép tett, de biztos érezte, hogy neked ez ilyen fontos kérdés.
Amúgy 18-19 évesen még nem kell feltétlenül az örökkévalóságnak tervezni. Hagyd, hogy úgy alakuljanak a dolgok, ahogy alakulnak.
A kis motsok. Pfehj
*Maga mellé köp, majd nézegeti* narràció vége.
Igen, engem is ez a része zavarna. Ha egyszer zavarában hazudott, de később bevallja, akkor azt meg tudnám bocsátani. Megnyugtatnám, hogy szerintem egyáltalán nem gáz és engem kicsit se zavar és le lenne tudva. De az, hogy többször is hazudott, történeteket talált ki és magától mesélte, hogy milyen kalandjai voltak meg hol szexelt, na ez már más. Nekem ebből az jönne le, hogy nagyon frusztrálja, hogy nincs még tapasztalata. Az is ezt erősíti meg, hogy nem állt fel neki.
Ha úgy érzed, hogy ezek ellenére te még mindig komolyan gondolod vele, akkor beszéljetek őszintén. Ha szőnyeg alá sepritek és csak próbálkoztok újra és újra, ő meg egyre feszültebb lesz, amiért nem megy, az csak ront az egészen.
Volt ilyen baratom. En 22, o 20 eves volt. Nagy sztorik, hogy neki mennyi noje volt, milyen bulikban vett reszt, mekkora tarsasagi ember, aztan sehol semmi. 4 honap utan derult ki, hogy az egesz elete egy hazugsag volt.
A vegere mar en sem voltam jobb, volt egy eljegyzes, aztan a viselkedesevel belekergetett egy megcsalasba, egyszeruen rettento nyomaszto volt mentalisan. Soha olyat azelott es azota nem ereztem, es en sem viselkedtem ugy. Huztuk meg par honapig (ennek egyebkent 6 eve), aztan majdnem 2 ev kellett mire le tudtam razni, mert a barataimat zaklatta, engem idegen szamokrol hivogatott, a munkahelyemre jelentkezett es eloadta magat rolam, szoval nehez volt megszabadulni tole. Ha visszamehetnek az idobe, kerulnem mint a pestist.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!