Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lekurvázott a barátom. Szakíta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lekurvázott a barátom. Szakítanál ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Miattam kezdődött a veszekedés, mert megsértődtem valamin, ami talán nem is kellett volna. Ennek hangot adtam. Végül közölte, hogy velem csak a probléma van, és egy hulye k… vagyok. Ezután azt mondta, megbánta, nem gondolta komolyan, de én hoztam ki belőle ezt.
tegnapelőtt 20:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Jo kepu izmos vagy gazdag es mind2 nek elnezik ezek a nok az ilyeneket.. sot meg gyereket is szulnek nekik aztan panaszkodnak hogy milyen rossz az eletuk.
tegnap 00:57
 12/13 anonim ***** válasza:

így van, ha miattad volt a veszekedés, mert behisztiztél bármin nőként, az teljesen természetes, megszokott, egy férfi legyen kizárólagosan kussban, és viselje a nőjét, ha már választotta.

Hát nem?

tegnap 03:20
 13/13 anonim ***** válasza:
Lépj túlrajt, nem gondolta komolyan.
tegnap 06:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!