Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lekurvázott a barátom. Szakítanál ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Miattam kezdődött a veszekedés, mert megsértődtem valamin, ami talán nem is kellett volna. Ennek hangot adtam. Végül közölte, hogy velem csak a probléma van, és egy hulye k… vagyok. Ezután azt mondta, megbánta, nem gondolta komolyan, de én hoztam ki belőle ezt.tegnap 20:34
2/13 anonim válasza:
Gondolom nem ez az egyetlen eset, és nem bánt eddig se veled jól...
Így hát nyilván szakítás.
Ja az meg a legalja,hogy a másikra kenjük, hogy ő hozta ki...:D
4/13 anonim válasza:
Hagyd ott, láthatóan nem tisztel, tisztelet nélkül pedig szerelem sincsen.
5/13 anonim válasza:
Ennél kevésbért is szakítottak már emberek.
Hogy lehet ideig el jutni?
6/13 anonim válasza:
Akkora REDFLAG mint a ház. Ha megver, akkor is a te hibád lesz, hogy “ezt hoztad ki belőle”?
7/13 anonim válasza:
Gondolom a közeg miatt ahol felnőtt, plusz a filmek munkahely és egyebek. Mérges valaki = lekurváz másokat, k anyázik, stb ahogy tanuljuk mindenhol.
Amúgy engem jobban idegesítene, ha azt mondaná hogy teringettét, rózsám, büntetésből vasald ki az ingemet. Inkább mondja azt mérges fejjel hogy hülye pcsa vagy k vagy mittudomén ami jön neki, csak ne vágjon hozzá elmebeteg fejet, mert az olyanokat utálom.
8/13 anonim válasza:
:D
Utoljára beszélnék azzal aki ilyet mond.
Leszarom hogy felindult, ez valami olyannak kezdete amit nem akarok megélni.
9/13 anonim válasza:
Hat ha nem vagy szoros kapcsolatban tobb ferfival akkor se lenne helyes de bizonyos esetekben megeshet egy ipyen elszolas feltekenysegbol.. viszont ha meg ez sincs akkor a legmergezobb emberrel vagy egyutt aki bantani fog teged meg nagyon sokszor lelkileg aztan idovel fizikailag is..
10/13 anonim válasza:
8 vagy nem. Az is esélyes hogy képes erre arra aki mindig "viselkedik". Sőt sokszor az olyanok durvábbakra képesek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!