Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok diagnosztizáltan személyiségzavsros emberrel párkapcsolatban?
Nekem van egy nagyon jó barátom, aki "érintés fóbiás" (aspergeres), de ez nem vonatkozik mindenkire.
Engem például mindig megölel, nem húzódik el tőlem, mint másoktól. Nekik vannak "kiválasztott" embereik, akiktől ez természetes, tehát így párkapcsolatot is tudnak létesíteni, mert ha valakit beengednek a kis világukba, attól elfogadják az érintést (sőt, igénylik).
Ezért írtam, hogy a kis konyhapszichológiátok nem ér semmit.
Igen. Nárcisztikus volt és folyamatosan szembesítettem, de egészen egy pontig fittyet hányt rá fél éven át. Minden második szerdán bekattant nála valami, minden voltam jó emberen kívül, majd hétvégén zavarodottan tért vissza. Megérzésem volt, hogy bírjam ki és meglesz a megoldás. Egy nyaraláson egész társaság előtt történt balhé és "minden mindegy" alapon elvetettem a sulykot vele már, de gyulladt a villanykörte. Ugyanis nem emlékezett később konkrétan. Ez nem csak nárcisztikusság volt, hanem valami nagyobb rohadás. Mivel többen szembesítettük, rávette magát orvosra. Már ez akkora hatást tett rá, hogy nem jött újra elő a támadás és nem felejtette el az orvost sem. Az orvos megállapította, hogy az egyik gyógyszere okozta ezt. Abbahagyta a gyógyszert és kicserélődött teljesen. Majd betiltásra került a gyógyszer miatta. Aztán az másik történet, hogy még el tudta őt kapni egy szószkeverő és ellenem tudta irányítani - rejtélyes módon. De ugyanúgy nem hagytam őt és ugyanúgy megmentettem. 5. éven vagyunk túl, az egész kálváriának tavalyi nyáron lett vége. A sors helyesen úgy gondolta, hogy rám van szükség.
Az is másik része a történetnek, hogy így viszont nincs gyógyszere és más probléma lett belőle. :-(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!