Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak az èn fèrjem ilyen idiota?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak az èn fèrjem ilyen idiota?

Figyelt kérdés

Annyira elegem van már belőle.Nincs nap,hogy ne duljon,fuljon.Itthon szó szerint semmit nem csinál.Mindent mondani kell neki ,mint egy hulye gyereknek.Ma budás kenyeret sütöttem,elszaladtam vècère,ő ott ül ,mint a f...sz,ès nem nèz a kenyèrre.Meg is ègett.Ennyire myomrèk nem lehet valaki.Olyan lusta,mint a dög.Ès mèg azt mondja,nem mindent èn csinálok.🤦A szoba festèst hónapok óta halogatja,nem áll neki.A kerítèst nem hajando befejezni,itt megy tönkre a cement,a sódert már a kutya szèt túrta.Kb.2 ève nem csinálja meg.Ha mondom neki,èn vagyok a hibás.Annyira elegem van,hogy nem igaz.

Másnak is van ilyen fèrje?Vagy èn vagyok ilyen "szerencsès"?

dec. 14. 10:57
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
27%

Tehát ha egy férfi dolgozik naponta 8-10 órát, ráadásul kemény fizikai munkát (de ez mindegy, mert az irodai / multis munka is fárasztó lehet és stresszes), és végül hazamegy, akkor ő a bunkóparaszt, mert te odaégeted a bundás kenyeret, illetve mert nem motivált 10 óra munka után még 10 órás hétvégéket otthon is beletolni a munkába.

De a pénze az persze kell.

Szex amúgy van otthon? Csak kérdezem. Lefekszel a bunkóparaszttal heti 3-4x, vagy már ehhez sincs kedved. A bunkóparaszt mit kap a pénzéért cserébe a baszogatáson kívül?

dec. 15. 09:39
 32/35 anonim ***** válasza:
56%
Ezt nem írja le van e szex, már kérdeztem csak törölteti a neki nem tetsző válaszokat. Egyébként azon is el kellene gondolkozni a feleség miben hibás, tudjuk mindig a pasi a rossz, de na mi van ha mégsem.
dec. 15. 09:48
 33/35 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy kell tötoltetni.De adtál egy jo tippet! Utána nèzek.🤣
dec. 15. 15:36
 34/35 A kérdező kommentje:

Van igazad,nem csesztetem.De!Ènnis fáradt vagyok.Ketten vállaltuk a gyerekeket,nem èn egyedul.Ha itthon van egy hetet pl.akkor sem segít semmiben.

dec. 15. 15:38
 35/35 anonim ***** válasza:
59%
Megszoksz vagy megszöksz🤷
dec. 15. 15:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!