Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak az èn fèrjem ilyen idiota?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak az èn fèrjem ilyen idiota?

Figyelt kérdés

Annyira elegem van már belőle.Nincs nap,hogy ne duljon,fuljon.Itthon szó szerint semmit nem csinál.Mindent mondani kell neki ,mint egy hulye gyereknek.Ma budás kenyeret sütöttem,elszaladtam vècère,ő ott ül ,mint a f...sz,ès nem nèz a kenyèrre.Meg is ègett.Ennyire myomrèk nem lehet valaki.Olyan lusta,mint a dög.Ès mèg azt mondja,nem mindent èn csinálok.🤦A szoba festèst hónapok óta halogatja,nem áll neki.A kerítèst nem hajando befejezni,itt megy tönkre a cement,a sódert már a kutya szèt túrta.Kb.2 ève nem csinálja meg.Ha mondom neki,èn vagyok a hibás.Annyira elegem van,hogy nem igaz.

Másnak is van ilyen fèrje?Vagy èn vagyok ilyen "szerencsès"?

dec. 14. 10:57
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
67%

Meg vagyok győződve róla, hogy a párjukról panaszkodó emberek valójában élvezik ezt. Élvezik hogy mártírkodhatnak, hogy szidhatják a másikat, hogy kiadhatják/levezethetik rajta a frusztrációjukat

Mert nézzük azt az esetet ha ez nem így van: legyél mással ha ennyire ki nem állhatod

dec. 14. 12:12
 12/35 anonim ***** válasza:
37%
Te választottad, reklamációnak helye nincs. Válni mindig lehet. De a háta mögött panaszkodni és szídni? Annak mi értelme és szépsége van?
dec. 14. 12:27
 13/35 anonim ***** válasza:
35%
legalább nem unatkoztok,kell a dráma meg a veszekedés
dec. 14. 13:05
 14/35 anonim ***** válasza:
32%
Nem tetszik, hagyd ott és menj vissza anyádékhoz. Aztán majd nézd meg, mennyi más férfinak fogsz kelleni egy morgós öreglány mellől.
dec. 14. 13:52
 15/35 A kérdező kommentje:

Ez nem a rossz időbeosztàs,hanem lustasàg.Mikor dolgom van,èpp főzok ,tajarítok,nincs az a pènz,hogy a gyerekekkel el legyen.Simán heverèszik ès nèzi a tv-t.Ku..àra elegem van.

dec. 14. 14:10
 16/35 A kérdező kommentje:

Igazad van.Az ember lakva ismeri meg a màsikat.Illetve az is igaz,hogy az elejèn álarcot húznak .

dec. 14. 14:12
 17/35 anonim ***** válasza:
59%
Itt van nektek a hülyeségetek, "az ember társas lény". Érdekes, én jól elvagyok egyedül férfiként, nem is hiányzik senki, nem is b..ogat senki, nyugodt életem van :) Nektek meg férj, meg feleség, sógorság, rokonság, kis kutya füle, aztán ilyenkor persze sírtok. :)
dec. 14. 14:31
 18/35 anonim ***** válasza:
68%

9 vagyok. Hiába vagyok lepontozva. Nem minden férfi lesz ilyen...ha igen, akkor ott kell hagyni, ha átrágtátok párszor. Ha nem képes valaki kilépni és otthagyni az olyan, aki szernte egy idióta...az meg ne picsogjon. Vagyis lehet, de ő választja ezt.

14 miért kéne vissza mennie az anyjához? Lehet ám külön is élni.

dec. 14. 14:36
 19/35 A kérdező kommentje:

18 te olyan okos vagy,hogy ki kène állîtani.

Biztos meg tudnèk èlni kèt gyerekkel,boltos fizubol.😅🤦

2.A gyerekek miatt biztos nem válnèk el.

3.fel van èpítve az èletunk.Van saját kertes házunk.2kutya,2 kocsi,2gyerek stb.Ezt nem fogom felrugni,mert pipa vagyok rá.Inkább tűrok.

dec. 14. 15:02
 20/35 anonim ***** válasza:
84%
Akkor mi értelme volt kiírni a kérdést? Megnyugtat ha valaki azt írja igen az én férjem is ilyen??
dec. 14. 15:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!