Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Visszaszerezhetem a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszaszerezhetem a barátnőm bizalmát?

Figyelt kérdés
Sziasztok, a sztori az lenne hogy a barátnőmmel kb 7-8 hónapja vagyunk egyutt. Sajnos van egy multam, elég sokat füveztem és drogoztam. Többször lebuktam azzal hogy cigizek(sima). Ma talált nalam egy foliat benne egy fel cigi fuvel. Az egyik munkatarsamtol kaptam de nem akartam elszívni. Nyilvan nem hitte el ami persze ertheto. Megint megtortem benne valamit. Sajnos sokadjára. Tudom hogy nem érdemelnem meg, de helyre tudom még hozni a kapcsolatunkat?
tegnap 22:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem még olyan esetben sem, hogy veled marad.
tegnap 22:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Persze...pl egy negatív tesztel.
tegnap 23:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem kellene cigiket rejtegetni -_- minek adták neked? szerintem a csajod jobb ha menekül..
tegnap 23:11
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom, milyen drogokat fogyasztottál és milyen gyakorisággal, mennyire vagy képes kulturált, kontrollált fogyasztásra, stb.

A "van egy múltam" és az "elég sokat" az itthoni társadalmi kontextusban bármit jelenthet.

Ha tényleg ráfüggtél, napi szinten fogyasztottál füvet, képtelen vagy alkalmi használatra, mértéktartásra (szóval ilyen "mindent vagy semmit" típus vagy) és függője voltál más, károsabb szereknek, akkor érthető a dolog.

Én szoktam ezt-azt fogyasztani alkalmanként, és eszem ágában nem lenne dugdosni és bűnnek tartani, hanem inkább én várnám el a másiktól, hogy fogadja el, mert változtatni ezen nem valószínű, hogy valaha is fogok.

tegnap 23:16
 5/7 anonim ***** válasza:
"Visszaszerezhetem a barátnőm bizalmát?" - Mikor és hogyan/mivel veszítetted el?
tegnap 23:25
 6/7 anonim ***** válasza:

Azt kellene tudni, mi játszódik le a csajban.

Ha végleg elveszett a bizalom, akkor Game Over, ha nem, akkor jóváteheted még.

tegnap 23:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha cigizni akarsz, akkor cigizz - ha meg nem akkor ne ígérj neki olyat, hogy nem fogsz. Neked sem jó, vele szemben sem fair. Ő pedig ne akarjon az anyukád lenni, aki “rajtakap” meg “talál nálad” dolgokat. Nincs egyensúly a kapcsolatotokban, az más kérdés h helyre lehetne e hozni az elveszett bizalmat (sztem nem).
tegnap 23:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!