Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy ha kicsit is kimutatom hogy kedvelek egy férfit, akkor alàbbhagy a lelkesedése?
Írok neki vagy mondom hogy jól éreztem magam vele, kérdezek stb
utàna nincs az a folytonos chatelés randi stb
Ezt nem egy férfinàl tapasztaltam...
Szerintem normális férfi örül a jó visszajelzéseknek, a többi meg valószínűleg arra utazik, hogy "becserkésszen".
De igen, én is sokszor tapasztaltam ezt, hogy amint nyitok, akkor egyesek rögtön kényelemben érzik magukat, és a végén még nekem kellene szaladni utána.
Értékeld magad többre.
Ne add oda magad csak úgy és ne érezze nyeregben magát.
M@r az elejétől fogva tudtára kell adni hogy értékes vagy, nem loholsz utána, mert amúgy is férfi többlet van.
Tudsz válogatni bőven.
Nem állandóan a Chadek, Brad Pittek után kéne koslatni. Ők folyamatosan válogathatnak, unják már az olyan nőket, akiket simán megkaphatnak, olyat akarnak, akinek sokat kell udvarolni.
Válassz egy kicsit kevésbé jól kinéző pasit, mondjuk olyat, akivel egy szinten vagy külsőre, nála nem fogsz majd ilyen játszmázásokat tapasztalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!