Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek alábbhagy a lelkesedésetek egy lány iránt, ha kiderül, hogy kicsit csendesebb, nehezebben nyílik meg?
Nem. :)
Én is nehezen nyílok meg, bár két ilyen párosítás érdekes lehet együtt, de ha látja ő is azt rajtam, hogy nehezen nyílok meg és nehezen merek bízni az emberekben, és ha megvan a kellő szimpátia köztünk akkor szerintem előbb utóbb valamelyik fél úgyis elkezd megnyílni ezt látva szerintem a másik fél is felbátorodik. De lehet, hogy csak a mesében van így, és a valóságban arra a következtetésre jutnak a felek és azt fogják gondolni nem is érdekli a másikat azért nem nyit és nyílik meg. :D
ha értékes tulajdonságai vannak, akkor nem :)
23F
Csak akkor nem hagy alabb a lelkesedesem, ha egyertelmuen jelzi felem, hogy amugy benne van az ismerkedesben, ugyanugy szeretne, hogy legyen ebbol valami, ezert hajlando tenni is, csak neki tobb ido, amig egy kapcsolathoz szukseges bizalmat es kozelseget ki tud epiteni masokkal.
De ha ez nincs, es helyette csak annyit latok rajta, hogy mintha nem igazan lenne lelkes (aztan talaljam ki, hogy vajon miert nem), akkor termeszetesen az en lelkesedesem is meredeken esni fog.
Pont ugy, ahogy a nok is elvesztik a lelkesedesuket, ha a pasin nem latjak, hogy komolyan gondolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!