Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, nektek alábbhagy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek alábbhagy a lelkesedésetek egy lány iránt, ha kiderül, hogy kicsit csendesebb, nehezebben nyílik meg?

Figyelt kérdés
2016. júl. 10. 02:27
 1/10 anonim válasza:
90%
Meg lehet törni a csendet! De azért a bizalom fontos.
2016. júl. 10. 02:31
 2/10 anonim ***** válasza:
89%

Nem. :)

Én is nehezen nyílok meg, bár két ilyen párosítás érdekes lehet együtt, de ha látja ő is azt rajtam, hogy nehezen nyílok meg és nehezen merek bízni az emberekben, és ha megvan a kellő szimpátia köztünk akkor szerintem előbb utóbb valamelyik fél úgyis elkezd megnyílni ezt látva szerintem a másik fél is felbátorodik. De lehet, hogy csak a mesében van így, és a valóságban arra a következtetésre jutnak a felek és azt fogják gondolni nem is érdekli a másikat azért nem nyit és nyílik meg. :D

2016. júl. 10. 02:31
 3/10 anonim ***** válasza:
46%

ha értékes tulajdonságai vannak, akkor nem :)

23F

2016. júl. 10. 02:53
 4/10 anonim ***** válasza:
Amig jol nez ki addig a kutyat nem erdekli hogy milyen a szemlyisege.
2016. júl. 10. 06:54
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem volt már ilyen barátnőm, és nekem személy szerint nem igazán jött be ez a "csendes vagyok, nehezen nyílok meg" dolog, úgyhogy így ezek után nem hiszem sokáig érdekelne a továbbiakban egy lány ha kiderülne hogy ilyen.
2016. júl. 10. 08:18
 6/10 anonim ***** válasza:

Csak akkor nem hagy alabb a lelkesedesem, ha egyertelmuen jelzi felem, hogy amugy benne van az ismerkedesben, ugyanugy szeretne, hogy legyen ebbol valami, ezert hajlando tenni is, csak neki tobb ido, amig egy kapcsolathoz szukseges bizalmat es kozelseget ki tud epiteni masokkal.

De ha ez nincs, es helyette csak annyit latok rajta, hogy mintha nem igazan lenne lelkes (aztan talaljam ki, hogy vajon miert nem), akkor termeszetesen az en lelkesedesem is meredeken esni fog.

Pont ugy, ahogy a nok is elvesztik a lelkesedesuket, ha a pasin nem latjak, hogy komolyan gondolja.

2016. júl. 10. 09:24
 7/10 anonim ***** válasza:
Nálam biztos nem nyílik meg nehezebben... :D De amúgy remekül tudom oldani a feszültséget, szóval előttem könnyen megnyílna.
2016. júl. 10. 10:01
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem, én is ilyen vagyok, csak így egy kicsit nehéz lenne beszélgetni. :)
2016. júl. 10. 13:02
 9/10 kriszpo ***** válasza:
Nem.
2016. júl. 12. 10:15
 10/10 anonim válasza:
Ameddig szeret addig a kutyát se érdekli milyen a személyisége! Csak legyen hűséges ésvugy szeressen amilyen vagyok!
2016. júl. 15. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!